2777
2789
عنوان

خانوما رابطه بچتون با خانواده شوهرتون چجوریه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 64 پست
کم کم خوب میشی زیاد ب حست بها نده دیدی بدتر شد برو روانشناس و با شوهرتم اگه گارد نمیگیره صحبت کن بگو ...

پیش روانشناس که میخوام برم ولی با شوعرمم در موردش صحبت کردم ...

چیزی نمیگه ، نه کمکم می کنه و نه گارد میگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدرعجیب اونوقت الان خواهرمن اومدخونمون دخترم وباخودش بردخونشون 

خوش بحال خواهرت

من کع همش منتظر بودم‌خاله بشم و خیلی ذوق داشتم ولی اصلا حق ندارم دست بزنم به بچه😥

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

اول از همه قدم گل پسرت مبارک باشه . شما از مادر شوهرت ناراحت هستی و احتمالا چندین بار ازش ضربه روحی خوردی و نتونستی از حق خودت دفاع کنی . تجربه بد بارداری هم داشتی که باعث شد سرتاسر بارداری استرس داشته باشی و بعد احتمالا زایمان و مشکلات بعدش باعث شده افسردگی بعد از زایمان بگیری و به صورت این رفتار نمود پیدا کرده . اصلا نترس و ناراحت نباش چون قابل درمان هست . قبل از اینکه بری پیش مشاور یا روانشناس حتما اگر کم خونی داری درمان کن و خواب و استراحت کافی هم داشته باش چون به درمان کمک می کنه .

اول از همه قدم گل پسرت مبارک باشه . شما از مادر شوهرت ناراحت هستی و احتمالا چندین بار ازش ضربه روحی ...

دقیقاااا همینطوره که میگین ، چه خوب درکم کردین ..

حتما اینکارا رو می کنم ،ممنونم 🌹