2777
2789
عنوان

خانوما رابطه بچتون با خانواده شوهرتون چجوریه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 64 پست
من سنگدل نیستم که ، خیلی به سرم اومده که الان به این حس دچار شدم ... من هیچوقت کوچیکترین بی احترامی ...

نگفتم سنگدلی گفتم اونم مادره شما وقتی خودت مادری اونم باید درک کنی اینکه سقط داشتی که تقصیر مادرشوهرت نبوده اینکه بهت گفته ناشکری نکن واسه این بوده نگران زندگیت بوده ولی شرایط شما طوری بوده که حرفای اون رو بد برداشت کردی، چیزی که من از پستت دریافت کردم این بود عزیزم من که خبر از بقیه زندگی شما ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم ازینکه اینقدر قشنگ نظر دادین ، یه آرامشی بهم دادین 🌹

خداوند به دلت آرامش بده عزیزم. هر وقت این احساس سراغت اومد از ته دلت و با تمام وجودت سوره حمد بخون با توجه و معنی 

یه خواهش خواهرانه هم‌ازت دارم 

داری شیر میدی به بچه ات اگر برات مقدوره از ته دلت برای پدرم  دعا کن 

۹ساله که رفته و امشب دقیقا سالگردشون هست  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
درسته ، موافقم باهاتون . بشرطی نخوان طبق عقاید خودشون تربیت کنن بچه آدمو .

نمیتونن عزیز. من دوتا بچه دارم، بچه وابسته به مادر خودشه، اگه زیاد محبت کنن تا کوچولو هست بهشون نزدیک میشه اما جای مادر رو نمیگیرن،مخصوصا تربیتش بسته به شماست.

خودم بچه برادرم رو بزرگ کردم اما کپی مادرشه از نظر رفتاری، دخار خواهرمو چقدر بهش توجه میکردم اما باز مادر چیز دیگه ایه

اینجوری خیلییی خوبه ، منم در همین حد میخوام 🥺

دیگه تو این دنیا همه چی با هم نیست اگر پول داری ی چیز دیگه نیست اگر خونه دادی باز ی چیز کمه ..سعی کن ریلکس باشی کسی کاری با بچه ما نداره از خدا بخواه ک همون جوری ک خودش بهت بچه داده خودشم نگهداریش باشه

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
فک میکنم افسردگی گرفتی یکم ولی باید کنترلش کنی من سر بچه اولم خیلی حساس بودم مثلا دوتا بچه توحال مید ...

منم دقیقاااا فقط روی مادر شوهرم حساسم . با پدر شوعرم ، برادر شوهرم و جاریام اینا هیییچ‌ مشکلی ندارم 

خداوند به دلت آرامش بده عزیزم. هر وقت این احساس سراغت اومد از ته دلت و با تمام وجودت سوره حمد بخون ب ...

حتما دعا می کنم براشون ، خدا رحمتشون کنه ... 

خدا به دل شما هم صبر  بده 🌹

حتما دعا می کنم براشون ، خدا رحمتشون کنه ...  خدا به دل شما هم صبر  بده 🌹

ممنونم عزیزم

لطف می کنی  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خواهر منم مثل استارتره نمیذاره دست به بچه اش بزنیم فقط ما اجازه داریم با فاصله بچه رو ببینیم همه ...

من فقط به مادرشوهرم این حسو دارم ، با بقیه خانواده شوهرم و خانواده خودم مشکلی ندارم 

منم دقیقاااا فقط روی مادر شوهرم حساسم . با پدر شوعرم ، برادر شوهرم و جاریام اینا هیییچ‌ مشکلی ندارم& ...

کم کم خوب میشی زیاد ب حست بها نده دیدی بدتر شد برو روانشناس و با شوهرتم اگه گارد نمیگیره صحبت کن بگو حالاتت رو و بگو واسه هورمونای بعد زایمانمه کم کم خوب میشم باهات کنار بیاد و کمکت کنه