2777
2789
عنوان

خانوما رابطه بچتون با خانواده شوهرتون چجوریه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 64 پست

فک میکنم افسردگی گرفتی یکم ولی باید کنترلش کنی من سر بچه اولم خیلی حساس بودم مثلا دوتا بچه توحال میدویدن یا توپ بازی میکردن میگفتم نیان تو اتاق توپ نخوره بهش واینا تنها کسیم حساس بودم مادرشوهرم بود بااینکه خیلیم باهام خوبه ولی دست خودم نبود کم کم خوب شدم 

نمیخواستم گوش بدم ب حرفاش و بچه رو بدم بغلش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا نامرده؟ همه خانما با خانواده شوهرشون مشکل دارن یعنی باید دور خانواده پدری خط بکشیم؟!

والا الان من خودمم با شوهر خواهرم رابطه چندانی ندارم 

اما پسرم مرتب میره پیششون 

اگر نره دلتنگشون میشه 

منم تورابطه شون دخالت نمیکنم 

چرا بچه م آلوده کنم

حالا بزرگ شد خودش تصمیم میگیره رابطه ادامه بده یانه

اصلاطبیعی نیست.ماهم بچمون وبسختی آوردیم وبزرگ کردیم ازسرراه نیاوردیم ولی اینقدرم روش حساس نیستیم این ...

خواهر منم مثل استارتره

نمیذاره دست به بچه اش بزنیم

فقط ما اجازه داریم با فاصله بچه رو ببینیم

همه کارهای بچه رو هم مادرم انجام میده

وقتیم چیزی بهش میگیم میگه من ۹ماه تو شکمم بزرگش کردن بچه خودمه!! واقعا نمیفهمم مگه با یه ذره نوازش و بغل کردن  ما صاحبش میشیم! یا اصلا مگه بچه کالا هست که صاحب داشته باشع

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
چه عجيب، معمولاً كسانى كه از زن داداششون بدشون مياد از بچه هايى هم كه اون زن داداش دنيا آورده بدشون ...

عمه من استثنا

البته منم  از این مدل بچه هابودم که راه ورود به قلب عمه هارو بلد بودم😉😉😌😌چون خواهرم تفاوت سنیش کمه بامن 

چرا اون هیچوقت سمت عمه م نرفت؟😂

عمه م این سری که رفتم پیشش حتی شعرهایی که بچگی برام میخوند مجدد برام خواند همش حس میکردم فکر می کنه من همون دختربچه شش ساله م😜

چطور حس یه مادر به مادر دیگه اینجوریه؟ 

من سنگدل نیستم که ، خیلی به سرم اومده که الان به این حس دچار شدم ...

من هیچوقت کوچیکترین بی احترامی در قبال حرفای تند مادرشوهرم نکردم ، فقط تو خودم ریختم 

چرا ازت بگیرنش؟  با شوهرت مشکل داری؟  به هرحال هر اتفاقی هم بیفته حضانت بچه تا هفت سالگی ...

نه با شوهرم خدا رو شکر مشکلی ندارم .

دست خودم نیست ، خیلی حرفای تندی بهم زده ، همش کنترلمون می کنه که کجا میریم ، چه ساعتی میریم چه ساعتی میایم ، شوهرمم چیزی نمیگه بهش ، نمیخوام بچمو هم از خودش کنه 😢

من سنگدل نیستم که ، خیلی به سرم اومده که الان به این حس دچار شدم ... من هیچوقت کوچیکترین بی احترامی ...

من دركت ميكنم، منم دوره بارداريم خيلى از خونواده شوهرم ضربه خوردم طورى كه دلم نميخواست با بچه ام وقت بگذرونن، هر چند جلو روم اينطور وانمود ميكنن كه خيلى دوستش دارن ولى همين شوهرم بارها بهم گفته دوسش ندارن ادا درميارن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel