2777
2789
عنوان

خانوما رابطه بچتون با خانواده شوهرتون چجوریه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 64 پست
کم کم خوب میشی زیاد ب حست بها نده دیدی بدتر شد برو روانشناس و با شوهرتم اگه گارد نمیگیره صحبت کن بگو ...

پیش روانشناس که میخوام برم ولی با شوعرمم در موردش صحبت کردم ...

چیزی نمیگه ، نه کمکم می کنه و نه گارد میگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدرعجیب اونوقت الان خواهرمن اومدخونمون دخترم وباخودش بردخونشون 

خوش بحال خواهرت

من کع همش منتظر بودم‌خاله بشم و خیلی ذوق داشتم ولی اصلا حق ندارم دست بزنم به بچه😥

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

اول از همه قدم گل پسرت مبارک باشه . شما از مادر شوهرت ناراحت هستی و احتمالا چندین بار ازش ضربه روحی خوردی و نتونستی از حق خودت دفاع کنی . تجربه بد بارداری هم داشتی که باعث شد سرتاسر بارداری استرس داشته باشی و بعد احتمالا زایمان و مشکلات بعدش باعث شده افسردگی بعد از زایمان بگیری و به صورت این رفتار نمود پیدا کرده . اصلا نترس و ناراحت نباش چون قابل درمان هست . قبل از اینکه بری پیش مشاور یا روانشناس حتما اگر کم خونی داری درمان کن و خواب و استراحت کافی هم داشته باش چون به درمان کمک می کنه .

اول از همه قدم گل پسرت مبارک باشه . شما از مادر شوهرت ناراحت هستی و احتمالا چندین بار ازش ضربه روحی ...

دقیقاااا همینطوره که میگین ، چه خوب درکم کردین ..

حتما اینکارا رو می کنم ،ممنونم 🌹