2777
2789
عنوان

خانوما رابطه بچتون با خانواده شوهرتون چجوریه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 64 پست

عزیزم ناراحت نشو.....ولی خودخواه نباش....بچه باید بچگی کنه با پدر بزرک و مادربزرگ....مگکمیشه ازشون جداش کرد میتونی خودت هر جور میخوای با اونا رفتار کنی ولی ذهن بچه رو خراب نکن....بزاز خودش بزرگ شه اونا رو بشناسه.....اینجوری خودتم اذیت میشی....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رابطه بچه من بل خانواده شوهر افتضاح از الان من غمم گرفته واسه عید بچه از گریه هلاک میشه اونها را میبینه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

تازه زایمان کردی؟

یجور افسردگی داری انگار

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
چ نامردی تو پشت مامانت باش😕

پشتش هستم اتفاقا

ولی خوب عمه م نمی تونم دور بندازم که😝😂بلاخره اون کشش خونی کارخودش می کنه🩸🩸🩸

پارسال عید رفتیم خونه عمه م با پسرم 

وخواهرم و دخترش و شوهرش

یاد خاطرات بچگیم افتادم باعمه م 

عمه م اینقدر هیجانزده شد گفت شب بیا کنارخودم بخواب مثل بچگیام😂😂هرچندمن حوصله ندارم کنارکسی باشم خوابم نمیاد جز پسرم

اصلاطبیعی نیست.ماهم بچمون وبسختی آوردیم وبزرگ کردیم ازسرراه نیاوردیم ولی اینقدرم روش حساس نیستیم اینجوری تامیادبزرگ بشه هزارجورمریضی روحی جسمی گرفتی بعدهابه این حساسیتات میخندی والاالانم همه ازبچه گریزونن بچه یه دقیقه تایه ساعت خوبه باهاش بازی کنی بعدش فقط رواعصابه آخرپسش میدن به خودت خیالت تخت

معمولی مثل همه پدربزرگ مادربزرگت....بوس بغل هدیه نازونوازش .. دیگه تو دلشون واقعا دوس دارن یا ن نمیدونم همینی ک تو کارآمدن دخالت نمیکنن ازشون ممنونم

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

نه والا بهتون حق نميدم

شما دچار بيماري هستين..

مادرشوهرتون چاقو رير گردنتون نزاشته بوده ك سوگواري نكنيد

دستشم درد نكنه جوري رقنار كراه شما توي غم گير نكني..

جاي اينكه بگي خدا خيرش بده گله هم داري؟

چرا بايد بگيره؟ بنده خدا مگه چيكارت كرده؟

حتي اگر مادرشوهر بدي هم باشه

اين رقنارشما طبيعي نيست..

💕

چ نامردی تو پشت مامانت باش😕

چرا نامرده؟

همه خانما با خانواده شوهرشون مشکل دارن یعنی باید دور خانواده پدری خط بکشیم؟!

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
پشتش هستم اتفاقا ولی خوب عمه م نمی تونم دور بندازم که😝😂بلاخره اون کشش خونی کارخودش می کنه🩸🩸🩸 ...

فقط اون خون هایی ک گذاشتی😂

اینجوری ک میگی عمت باید خیلی باحال باشه پس چرا با مامانت اوکی نیستن؟حیف!

خدایا بی نهایت شکرت❤️
عمه م خیلی بدی درحق مامانم کرد  اما من بچگی خاطرات خوبی از عمه م دارم حتی منو سفرهم میبرد خوش ...

چه عجيب، معمولاً كسانى كه از زن داداششون بدشون مياد از بچه هايى هم كه اون زن داداش دنيا آورده بدشون مياد، كارى هم ندارن كه بچه، بچه ى داداششونه. نميدونم عمه شما چطور در حق مادرت خيلى بدى ميكرده ولى به شما محبت! 🤔

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel