2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی میشه بیاین لطفا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 23 پست
اره هردوشو داده خیلی نگرانم

نگران نباش متاسفانه الان خیلی بچه ها همینن

فقط باهاش کار کن ببین ۸۰ درصد مواقع باید آزادش بذاری اما اگر گفتی بیا باهم درس بخونیم یا بازی کنیم تا انجام نده ولش نکن مرتب هم به روش نیار که یادش میره تو استرس داری حق هم داری اما نباید استرست را به بچه منتقل کنی خدایی نکرده استرس بگیره دو تا سه تا دارو بهت اضافه میکنن

همه چیز را هم در قالب بازی به این بچه ها یاد میدن

تو شهر بگرد یه کاردرمان ذهنی یا یک روانشناس کودک که بازی درمانگره پیدا کن خیلی موثره بهت راه را نشون میدن

بعضی از گفتاردرمانگرها هم هستن که با بچه ها درسهاشون را کار میکنن اونها خوبن

دخترمنم نمیشینه این بکنار یساعت ک یادش میدم اونم میپره معلم خصوصیم گرفتم هیچی ب هیچی. حروفارو تا س ب ...

دقیقا ی مکافاتی داریم با کلاس اولی هامون من هنیشه میگم امسال اینجور اگه‌کلاس دومی شدن نکنه باز هیجی بلد نباشن املا پاراگراف میدن خب اوضاع بدتره

معلم دخترون املا خارج از کتاب میگیره؟ یا فقط از یک مدادی نگارش املا میگیره

امتحان ریاضی و نگارش چی میگیره؟هرچند وقت یکبار؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش متاسفانه الان خیلی بچه ها همینن فقط باهاش کار کن ببین ۸۰ درصد مواقع باید آزادش بذاری اما ...

خداخودش کمکم کنه هیچ مادریو بابچش امتحان نکنه. رنگ بتفشو دوس داره وسایلاشو بنفش میگیره ولی هی میگ مامان این چ رنگیه دلم اتیش میگیره😭😭😭

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
دقیقا ی مکافاتی داریم با کلاس اولی هامون من هنیشه میگم امسال اینجور اگه‌کلاس دومی شدن نکنه باز هیجی ...

املارو از کل کتاب نگارش کامل کنو اینا.. ریاضی وبقیه رو کاربرگ میفرسه خونه. وکتابارو تو مدرسه میگ بنویسن اونجا نمره میده

املارو از کل کتاب نگارش کامل کنو اینا.. ریاضی وبقیه رو کاربرگ میفرسه خونه. وکتابارو تو مدرسه میگ بنو ...

اره ماهم همینه

یه معلمی هست جمله و املا خارج از کتاب میده روخونی خارج از کتاب  جمله های بلند بلند یا کلمات بی معنی مثل باب و...

گفتم نکنه مشکل از معلم ما باشه ک فقط از نگارش میگیره و امتحان رو کاربرگ میده بیارن خونه...

خداخودش کمکم کنه هیچ مادریو بابچش امتحان نکنه. رنگ بتفشو دوس داره وسایلاشو بنفش میگیره ولی هی میگ ما ...

مگر دختر سنجش قبول نشده؟

پس نا امید نباش سنجش یه غوله این غول را رد کرده

من پسرم سال دیگه باید بره سنجش شناخت که نداره یه کلمه هم حرف نمیزنه یعنی خیلی ا دختر تو عقب تره فوقش امسال دخترت تکرار پایه میخوره مهم اینه تو راه درست را داری میری و کم نیاری ببین یه جلسه کاردرمانی  در هفته کافی نیست حداقل دو جلسه برات کنن و با کاردرمان صحبت کن به خودت هم تمرین بده تو خونه باهاش انجام بدی فکر کنم کلاس اول و حروف را بی خیال بشی بیایی اول مفاهبم اولیه رنگ بزرگی کوچکی زبری نرمی عدد را یاد بدی اینها تثبیت شد تابستون حروف و کلمه را شروع کنی

معلمشونم خیلی سختگیره ازهفته اول مهر میگ ردمیدم بهش بدتر روحیمو خراب کرد. دخترمن پیش الفبا یادش ندادن انسال اولین بار بود میدید حروفاتو. اوایل نوشتن بلدنبود ی خط راست حتی الان ماشالا خیلی خوش خط شده

مگر دختر سنجش قبول نشده؟ پس نا امید نباش سنجش یه غوله این غول را رد کرده من پسرم سال دیگه باید بره ...

چراعزیزم قبول شد پست قبلی گفتم ک معلمش برا راحتی خودش به اولبا سخت میگیره شایدم دخترم کم توحه هم نبود ازبس گفت منم براش سخت گرفتم بچم اونجوری شد

اره ماهم همینه یه معلمی هست جمله و املا خارج از کتاب میده روخونی خارج از کتاب  جمله های بلند ب ...

املای اینا که کلا جمله س.. تاحالا یبارم املارو درست ننوشته