fati_maman_aniya_jon مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1410 عنوان مامانای کلاس اولی میشه بیاین لطفا😭😭😭 216 بازدید | 23 پست سلام دلم خونه بچم از اول سال همه چی زود یادش میرف..معلمش هی میگف دقت نمیکنه بردمش مشاور گفتن بیش فعالو مشکل عدم تمرکز داره چیکارکنم درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم 1402/09/25 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_maman_aniya_jon مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1410 حالم خیلی بده،،هرچقد تمرین میکنم 5دیقه دیگ یادش میره درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
fati_maman_aniya_jon مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1410 خیلی از بچهها همینجورن دارو میخوره خوب میشه حتی اعدادو نمیشناسه روحیه هردومون داغونه درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
چکاوک_تنها_تنها عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1882 حالم خیلی بده،،هرچقد تمرین میکنم 5دیقه دیگ یادش میره معمولا ریسپیردون یا ریتالین میدن مشکل بچه ات حل میشه نترس
fati_maman_aniya_jon مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1410 گفت ببری روانپزشک کودک برای دارو یا نه؟ ااره عزیزم بردم قرص دادن تقریبا ده روزی میشه قرص میخوره.. ینب کارهرشبم شده گریه درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
چکاوک_تنها_تنها عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1882 حتی اعدادو نمیشناسه روحیه هردومون داغونه زمان میبره تمرین میبره اما درست میشه زودتر ببرش پیش روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب کودکانکاردرمانی ذهنی و بازی درمانی هم خیلی خوبه
nasiiiiiiiim_bano عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 1990 خواهر ما هم همین اوضاع رو داریم منم زود میپره خوب مشاوره نگفت چیکار کنی چ راه حلی داد؟؟
چکاوک_تنها_تنها عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1882 ااره عزیزم بردم قرص دادن تقریبا ده روزی میشه قرص میخوره.. ینب کارهرشبم شده گریه یه کار درمان ذهنی پیدا کن ببرشتمرینهایی مثل لبه جدول راه رفتن حرکتهای تعادلی روی توپ و اینها خیلی خوب هست
نسیم۱۴۰۱ عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 1158 من خواهرزادم یاد میگیره ولی اصلا نمیشینه باهاش کار کنیفارسی تمرین نمیکنه ک یاد بگیره خیلی بی حوصلستاصلا کلافه شدیممممممم بخش کردن یاد بدی می کاری میاد هنوز یاد نگرفته اِ دوستی میاد واااای من امسال روانی میشم
fati_maman_aniya_jon مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1410 معمولا ریسپیردون یا ریتالین میدن مشکل بچه ات حل میشه نترس اره هردوشو داده خیلی نگرانم درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
fati_maman_aniya_jon مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1410 زمان میبره تمرین میبره اما درست میشه زودتر ببرش پیش روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب کودکان کاردرمانی ... بردمش عزیزم خداخودش کمکم کن بدجور خودمو باختم درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
fati_maman_aniya_jon مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1410 من خواهرزادم یاد میگیره ولی اصلا نمیشینه باهاش کار کنی فارسی تمرین نمیکنه ک یاد بگیره خیلی بی حوصلس ... دخترمنم نمیشینه این بکنار یساعت ک یادش میدم اونم میپره معلم خصوصیم گرفتم هیچی ب هیچی. حروفارو تا س بلدت ولب املا اصلا نمیتونه بنویسه وقتی معلم میگ توخونه باز خوبه درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
fati_maman_aniya_jon مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1410 خواهر ما هم همین اوضاع رو داریم منم زود میپره خوب مشاوره نگفت چیکار کنی چ راه حلی داد؟؟ دوتا قرص داده هرهفته هم بایدببریم کاردرمانی😭روحیمو باختم درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم