2777
2789

سلام مامان‌های عزیز.

ممنون میشم اگر تجربه‌ی مثبتی در این زمینه دارید راهنمایی کنید،

پسرم ۵ماهشه، حدوداً یک ماهی میشه که این اخلاق رو‌پیدا کرده، غیر از من و باباش هرکسی نگاهش کنه میزنه زیر گریه! اول لباش آویزون میشه و بغض میکنه و یهو میزنه زیر گریه اونم گریه‌ی شدید! انگار میخوان از ما بگیرنش! به این راحتی هم آروم نمیشه! حتی خواهرشوهرم که خیلی وقتا میذاریمش پیشش و خودمون میریم بیرون، به اونم  دیگه واکنش نشون میده، جوری گریه میکنه که نفسش بند میاد، خودشو هلاک میکنه و به سختی اروم میشه. تا وقتی نگاهش نمیکنن آرومه، اما همین که نگاهش کنن یا باهاش حرف بزنن بغض میکنه و دیگه آروم کردنش مکافاته!

موندم چیکار کنم! چندوقت دیگه مرخصیم تموم بشه بخوام برم سر کار  نمیتونم پیش هیچکس بذارمش!

ممنون میشم اگه راه حلی دارید راهنمایی کنید

فتبارک الله احسن الخالقین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید متوجه منظورتون نشدم! مشکلات چیه؟!

مشکل دون

دختر عمه‌ی منم تا حدودا ۳ ماهگیش هرکی صداش میزد اسمشو میاورد شروع میکرد جیغ و گریه تهشم کبود میشد بخدا عین ادمای بزرگ عمه‌م و شوهرش آب میپاشدن توو صورتش تا حالش جا میومد هیشکی اسمشو نمیاورد پیش خود نوزاد😂 تا خلاصه بردنش پیش یه سید گفت این بچه با این اسم مشکل دونی و روحی داره باید با یه اسم دیگ ای صداش بزنین و یه دعا هم وصل کردن بهش تا ۴۰ روز بعد از ۴۰ روز هم درش اوردن و خوب شد الان دخترعمه‌م دو اسمست و پیش دبستانیه