2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 54 پست

حتمااااااا ووو حتمااااااااا و حتماااااا 

فقطططط و فقطططط و فقطططط برووووو پزشکی قانونی

طلاق نمیخای بگیری عب نداره نگیرررر

ولیییی برو پزشکی قانونی برگه بگیر

و شکایت و دیه 

لطفااااا بزار یه حیون یکم شکل ادم شه

اقا به طلاق کاری ندارم طلاق نگیر

ولی پزشکی قانونی رو برو شکایت و بکن

فرررداااا صبح

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید کسی باورنکنه الان با دل شکسته وچشم گریون مینویسم خونوادش پشتشن من تنها

حال الانت حق داری ناراحت باشی دلت بشکنه گریه کنی اما فرداصب برو ازش شکایت کن بهت برگه میدن برو پزشک قانونی صورتتو نشون بده کلی پول دیه ش میشه الان دندونت  بخای درست کنی مگه اون شوهرت پول میده بهت ، بعدشم شکایتت برات مدرک میشه اگه کاراشو ادامه داد بتونی بی دردسر جدابشی 

چرا فک کردی پسرت بی تو میمیره ولی از تماشای کتک خوردنت روحش برای همیشه نمیمیره

من بدون پسرم میمیرم ولی الان تصمیم گرفتم فردا ب خونوادم خبربدم آخه توشهرغریبم

یعنی میاداون روزی که آرزوهام برآورده بشه؟؟؟🙂
دستش بشکنه  خدا  هم این دنیا هم اون دنیا برات جبران میکنه عزیزم

عزیزم خدا برای ادم مظلوم هیچ کار نمیکنه ، خدا از ادم مظلوم خوشش نمیاد تا مظلوم نباشه ظالمی هم نیست . باید از حقش دفاع کنه چرا بندازه گردن خدا !

حال الانت حق داری ناراحت باشی دلت بشکنه گریه کنی اما فرداصب برو ازش شکایت کن بهت برگه میدن برو پزشک ...

گوشم خیلی دردمیکنه بنظرتون مشکلش جدیه صبح میخوام برم دکتر

یعنی میاداون روزی که آرزوهام برآورده بشه؟؟؟🙂
ینی چطور🥲🥲

شما هرچیزیو الکی الکی هی ب زبون بیاری حالا خوب یا بد جذبش میکنی و اتفاق میوفتع فلسفش زیاده خلاصه ک تا میتونی مثبت حرف بزن ب اتفاقای خوب فک کن انسان قدرت تلقین و جذب دارع من خودم هر سال نو ب یه چیزی ک میخام فک میکنم هی میگم بدستش میارم یا انحامش میدم تا اخر سال حتی تو ذهنم گاهی ب زبون میارم دقیقا تا شب عید انجام میشه

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇