دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگ میدونی شکایت کنی میاد دنبالت و خانوادت حمایتت میکن فردا شکایت کن بخاطر ضرب شتم و دیه ام میبرن واسش همزمانم درخواست بده نفقه واینا و امنیت جانی نداری ولی بعضی اقایون با شکایت دگ ادم سابق نمیشن هار میشن خودت ببین شرایطتتو اگ زدو خانوادت پشتت در نیان دگ عادت میکنه اگ میدونی دنباالت نمیاد خونه روترکنکن
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
حداقل یه نامه از پزشک قانونی برو بگیر خب و اصلا نصبت به پسرت ضعف نشون نده بگو بچتو میندازم ور دلت و میرم دنبال زندگیم خودشو جم میکنه ولی ضعف نشون بدی هی تهدیدت میکنه بچرو میبره
موردشوهر عموی گاوش و بزنت...چرا نمیری....تو اینجور مواقع پاره ترین و کهنه ترین لباساتونو بپوشید و برید تا فردا ببرد خرید....اگر هم نبرد آبروی خودش رفته پیش عموش...به درک
آره ببرش بعد یکی بالاخره پیدا میشه دیگ اونجا بگ چرا لباس تن بچه نکردی شاید ب روش بر خورد یا اگ بچه ات میتونه حرف بزنه بهش بگو هی مدااام یک بابا سردمه و...