2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زاقارت؟ میترا؟!! چقدر بی سلیقه!!

خب هر کی یه سلیقه ای داره میترا واسه دهه ۵۰ خوب بود برای الان زاقارت و خزه و این نظر منه نظر خودمه نظر صاحابش نظر منههههه(با ریتم بچه ی خودمه بخون )

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
ول کن بابا  تو خیابون همه زهرا و فاطمه  بچه هاشون آوین و آترین پسرشونم رایان و رادین ه ...

اگه دلت به این اسمه بزاراسم باید معنی خوبی داشته باشه 

و راحت تو دهن بچرخه همین کافیه 

به حرف دیگران توجه نکن الان بگی بزارم فاطمه هم چند نفر هستن که بیان ایراد بگیرن 

اتفاقا تا بچه ات بزرگ بشه چون الان کمتر این اسم هارو انتخاب میکنن اونموقع اسم دخترت کمیاب میشه

اتفاقا امروز داشتم به این فکر میکردم چقدر این اسم زاقارته کار به قدیمی بودنش ندارم زاقارته بیتا باز ...

عزیزم زاقارت چیه اسمه دیگه حالا درسته هرکس سلیقه ای داره اما میتونی قشنگ تر نظرت رو بیان کنی 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
ارع خیلی زیادددن 😂😂😂😂خوش به حالشون دیگه  الان ببین چه وایب بدی به اسم میترا دادن   م ...

فاطمه جان شما برو بخواب نمیخواد انقد اسمتو بکنی تو چشممون

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
خب هر کی یه سلیقه ای داره میترا واسه دهه ۵۰ خوب بود برای الان زاقارت و خزه و این نظر منه نظر خودمه ن ...

نظرت تا وقتی به خودت مربوطه که به اسم بقیه توهین نکنی و شخصیتت رو نشون ندی. وقتی توهین کردی بقبه هم مجازن مثل خودت حرف بزنن.

ضمنا معمولا کسایی که خیلی از واژه های خز و ... استفاده میکنن تجربه نشون داده خوشون از همه خز ترن. اینم نظر منه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
میگم که ی اسم تکرار نشدنیه حالا هرچی بزارن وای ب حال نوه های خودم چه اسمی داشته باشن نکنه بعد میترا ...

🤭🤭🤭😂😂از الان غصه ی نوه هاتو میخوری 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
نظرت تا وقتی به خودت مربوطه که به اسم بقیه توهین نکنی و شخصیتت رو نشون ندی. وقتی توهین کردی بقبه هم ...

توهین نبود خزه .خز یعنی قدیمی تکراری که بچه های دیگه گفتن 

به کسی هم اجازه نمیدم با من تند برخورد کنه تجربتم واسه ی خودت دوست عزیز 

اتفاقا امروز داشتم به این فکر میکردم چقدر این اسم زاقارته کار به قدیمی بودنش ندارم زاقارته بیتا باز ...

زاقارت ؟جالب شد🤣

همین طرز فکرا باعث شد انقدر اسم های عجیب غریب میزارن که 

طرف اسم بچشو میگه یه ساعت باید فکر کنیم بعدش بپرسیم ببخشید دختره یا پسر😆

فاطمه جان شما برو بخواب نمیخواد انقد اسمتو بکنی تو چشممون

خوبه دقیقا گرفتی😂😂😂

تا حالا نشنیده بودم بگن فاطمه اسم قشنگیه. جز اینکه اسم حضرت فاطمه بوده و برای ما مقدس هست.

خودش اسمش فاطمه است، اسم بقیه رو مسخره میکنه. کسی هم به خاطر حضرت فاطمه چیزی بهش نمیگه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
2810