2777
2789
 بخدا ما تو کلاسمون فاطمه انقد داشتیم    همه رو دیگ با اسم باباشون صدا میزدیم جا ...

ارع خیلی زیادددن 😂😂😂😂خوش به حالشون دیگه 

الان ببین چه وایب بدی به اسم میترا دادن  

میترا اسم خوبی بود واسه دهه ۵۰ یا ۶۰ برای الان خزه ولی الان یکی به فاطمه یه چیزی بگه هزار نفر میریزن رو سرش 🤌😂

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا امروز داشتم به این فکر میکردم چقدر این اسم زاقارته کار به قدیمی بودنش ندارم زاقارته بیتا باز ...

زاقارت؟ میترا؟!! چقدر بی سلیقه!!

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
تا حالا فکر نمیکردم اسمم انقدر زشت باشه .چقدر به اسمم حمله کردین🤣

ول کن بابا

تو خیابون همه زهرا و فاطمه 

بچه هاشون آوین و آترین

پسرشونم رایان و رادین

هیچ جای دنیا مث ایران انقد اسم قدیم و جدید نمیشه ازبس بی کلاسیم😐😐😐😐😐

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
ارع خیلی زیادددن 😂😂😂😂خوش به حالشون دیگه  الان ببین چه وایب بدی به اسم میترا دادن   م ...

میگم که ی اسم تکرار نشدنیه حالا هرچی بزارن وای ب حال نوه های خودم چه اسمی داشته باشن نکنه بعد میترا بزارن 

اسم با اصالتیه هیچوقت از مد نمیوفته بنظرم زیباست ولی خب سلیقه من نیست

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خیلی اسم زشتیه لطفا نزار

عزیزم نظرت محترمه ولی میتونی خوشگل ترم بگی

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم