2777
2789
عنوان

جشن اسم کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 43 پست
گندشو درآوردن ما پارسال جشن خودکار داشتیم ییا همون بای بای مداد پشماتون ریخت؟؟؟

ما هم داشتیم ...خودکار خریدیم و کیک و ابمیوه 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گندشو درآوردن ما پارسال جشن خودکار داشتیم ییا همون بای بای مداد پشماتون ریخت؟؟؟

رییخت خداییش ای مسخره بازیا چیه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

عزیزم خدا بهتون برکت بده . 

به نظرم این جشن یادگاری خوبی برای بچه هست ولی دور از تجملات . منم یه مداد فانتزی گرفتم و یه بسته اسمارتیز برای بچه ها . ما از اول سال با مامانا توافق کردیم همه ساده برگزار کنن . شما هم مثلا یه اسباب بازی کوچبک یه خط کش یا دفترچه یه چیزی بخر با یه شکلاتی چیزی برای بچه ها . برو عمده فروشی خیلی مناسب تر پات میفته

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از واجبات نیست بگو نه برنامه ندارم داشته باشمم تو خونه داریم من خودم معلمم واجب نیست کاری کنی

ارر اینجوریه که ولش

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
نگیرم اشکال نداره؟مبگم همه بگیرن بچه من گناه داره

والا اسم و‌فامیل پسر من چون بیشترش ا هست نفر اول کامل یاد گرفتن منم هیچی ندادم پسرمم با نهایت اعتماد به نفس گفت برای خودم چیزی بخر نمیخواد تو کلاس چیزی بدی . 

نگیرم اشکال نداره؟مبگم همه بگیرن بچه من گناه داره

ببرش سوپری براش به تعداد حروف اسمش خوراکی بخر. یا مثل به ازای هر حرف، یه چیزی با همون اسم.

یا هر ایده دیگه که به خودش خوش بگذره.

مدادم دونه ای 5 تومنه هزینه ای نداره ولی آخه بچه تو یاد گرفته اسمشو بنویسه به بقیه کادو بدی؟ چه ربطی داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.