2777
2789
عنوان

جشن اسم کلاس اول

1987 بازدید | 43 پست

پسرم دیگه تمام نشانه های اسمشو خونده میتونه اسمشو بنویسه الان دیدم معلمش پیام داده برا جشن اسم اگر برنامه ای دارید بگید الان تو نت یه سرچ کردم تازه فهمیدم جشن اسم چیه دست و بالمونم خالیه شوهرم حقوق نگرفته الان ایده ای هست که با هزینه کم یه جشن خوب بگیرم؟ کیک رو باید حتما بگیرم  ؟قبل پسرم یکی از بچه ها جشن گرفته بود پسرم میگفت جشن تولدش بود اون کیک آورده بود مداد و پاک کن فانتزی هم کادو داده بود به بچه ها

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ دنگ و فنگی دارن مدارس🙄

چی بگم بخدا فکر نمیکنن شاید یکی شرایطشو نداره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

من پسرم کلاس اول که بود نون خامه ای و رانی بردم برای دوتا معلمش هم شکلات و کارت هدیه 

بعضی مامانا لقمه آورده بودن بعضی اسنک بعضی همبرگر 

بعضیا فقط شکلات 

یکی دیگه برا همه بچه ها کادو و شیرینی خریده بود 

ول کن بابا وقتی نداری من که نگرفتم 

نگیرم اشکال نداره؟مبگم همه بگیرن بچه من گناه داره

خاک برسرشون یا ۵شنبه جمعه س یا الودگی هوا.... هیچی یاد نمیدن دم به ساعتم یا برنامه دارن یا پول میخوا ...

دقیقا یکی از آشناهامون معلمه میگه اینهمه تعطیلی اصلا وقت نمیکنم درس تمرین کنم باهاشون