2777
2789
عنوان

مامانم اومده خونمون دعوامون شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا همه با چند تا بچه کوچیک خونشون همیشه مرتبه و غذا آماده اس! 

خب بابا دو تا بچه کوچیک اعصاب برا آدم میذارن! یکمم باید اطرافیان درک کنن و کمک کنن، کمک نمیکنن لااقل دیگه نیش و کنایه نزنن 

مادر آدم صدتا به آدم حرف میزنه، آدم نباید به دل بگیره که، خیرت رو میخواد اما خب ادبیاتش این مدلیه.

بعد اسی بخاطر یه کلمه شلخته، میخواستی رو مامانت بد دهن بشی؟!

بزرگتری گفتن ، کوچکتری گفتن..

فردا بچه هاتم بزرگ شن اینطوری میکنن باهاتا..

در هر شرایطی احترام مادرتو نگه دار، مخصوصاً الان که مهمونته

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

اینجا بگی مادرت با شمشیر سرتو قطع کرده باز میگن مادره اله بله. وسواسیا رو همینکه اطرافیان نمیکشنشون یعنی صبر ایوب دارن. اگه بتونی احترام حفظ کنی عالیه من خودم نمیتونم و درکت میکنم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

منم دوتا بچه کوچیک داشتم دست تنها

بودم بد خواب و کم خواب بودند ولی نشد یک بار خونم

کثیف بشه خودم که اصلا وقت نداشتم بخوابم

تا اونا میخوابیدن سریع کارام و میکردم

حال خوب می شد وقتی همه  چی مرتب  می شد

شما هم برنامه ریزی کن نذار خونت بهم ریخته باشه

همه بچه داری میکنن. مادرت و هم احترام کن واسه خودت

میگه

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

مادر آدم صدتا به آدم حرف میزنه، آدم نباید به دل بگیره که، خیرت رو میخواد اما خب ادبیاتش این مدلیه. ...

مادر خودش باید احترام خودش رو نگه داره 

اگه مثلا من وسواسی باشم باید برای محیط خود وسواسی باشم میرم جای دیگه باید دهنم رو بسته نگه دارم

مادر خودش باید احترام خودش رو نگه داره  اگه مثلا من وسواسی باشم باید برای محیط خود وسواسی باشم ...

بدبخت مادری که بخاطر یه کلمه بخواد از بچه اش بی احترامی ببینه!!!

درک نمیکنم چرا همیشه باید با پرخاش و شاخ بازی 

طرف رو متوجه اشتباهش کرد‌.

در هر صورت آزاد و مختارید 

هر کس پاسخگو اعمال خودشه،و دنیا گرده...

فقط مراقب باشیم مشاوره اشتباه ندیم که مسولیم

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...