2777
2789
عنوان

پسرمو زدم عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 48 پست
دارو خارجی میدم مشکل من فقط بیش فعالیش نیست درک پایینی داره از همه چیز اختلال یادگیری داره 

گلم فقط دارو کافی نیست

حتمااااااااا ببرش با ی روانشناس صحبت کنه.

و خودتون هم صحبت کنید

اگر تهران هستید یک روانشناس عالی با قیمت

مناسب بهتون معرفی کنم

تو خیلی‌ هم خوبی من اصلا اعصاب ندارم پسرم بیش فعال هم نیست فقط لوس میشه و نق میزنه من مثل سگ وحشی میشم از خودم بدم میاد بعدش میگم ببخشید هم خیلی نازش میکنم هم جیغ و داد بچم بیچاره مثل خودم شده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم میدونم سخته نگهداری ی بچه عادي چه بشه بیش فعالم باشه و زحمتش دو برابر بشه شما واقعاا به استراح ...

به خدا اگه بدونی برای کنترل خشمم چه کارها کردم هم دارو نصرف کردم هم ۱۲ جلسه رفتم تی دی که برق وصل کردن به سرم ولی بازم یه جاهایی واقعا کلافه میشم حرف گوش نمیده 

۱۰ سالشه عزیز خدا منو دوست نداشت هر جور سختی بگی تو زندگی کشیدم این حقم نبود حق بچم این نبود 

اینجوری نگو گلم

خاهر منم بچش از وقتی بدنیا اومده تا الان که ۱۷ سالشه مشکل داره

فقط صبوری میکنه

شما هم همیشه این دوتا ذکر رو بگو

الا بذکر لله تطمئن القلوب💚 

ان الله مع الصابرین💚

مطمئن باش خدا هواتو داره

درکت میکنم که خسته ای😘😘😘😘

خدا قوت😘😘😘😘

ان شاالله به زودی زود خوب بشه😍

گلم فقط دارو کافی نیست حتمااااااااا ببرش با ی روانشناس صحبت کنه. و خودتون هم صحبت کنید اگر تهر ...

روانشناس میبرم نوروفید بک انجام میدن کاردرمانی ام میبرم کمرمون خم شد زیر بار این همه هزینه

اینجوری نگو گلم خاهر منم بچش از وقتی بدنیا اومده تا الان که ۱۷ سالشه مشکل داره فقط صبوری میکنه شم ...

فدات بشم مرسی مهربونم فقط برام دعا کن بتونم این بچه رو نگهش دارم بتونم بزرگش کنم بدون اینکه بهش اسیب برسونم 

۱۰ سالشه عزیز خدا منو دوست نداشت هر جور سختی بگی تو زندگی کشیدم این حقم نبود حق بچم این نبود 

هرکه در این بزم مقرب تر است 

جام بلا بیشترش میدهند 

به خدا نزدیکتر شو تا آروم بشی .دیگه هرکدوم یه سرنوشتی داریم 

به نظرم بازم از دکترش بپرس شاید داروی متفاوتی بده که تاثیرش بیشتر باشه .

صبور باش .من دیروز شنیدم اوج شیطونی بچه های بیش فعال یازده سالگی هست .انشااله بعدش آروم میشه و باهاتون راه میاد 

روانشناس میبرم نوروفید بک انجام میدن کاردرمانی ام میبرم کمرمون خم شد زیر بار این همه هزینه

عزیزمممممم😔😘

اینو میدونم با بچه هایی ک بیش فعالی دارن

باید با آرامش صحبت کنی

ب نوعی ب زبون بگیری

اصلاااااااا نباید اینجور بچه ها رو زد

چون لج میکنن 

ببین عزیز جان عدم یادگیری اش و اینا ک دست

خودش نیست طفلک بچه

باید شما مدارا کنید

خب مامان جان چرا انقدر سخت میگیری 

این همه آدم درس خوندن چی شدن؟ درسته درس مهمه ولی واقعا مملکت فقط یه دکتر و مهندس احتیاج نداره! 

بچه های خواهر من بیش فعالم نیستن هر دو پسر بیا ببین چجوری درس میخونن ساعت 11 شب تازه یاد تکالیف میافتن

چقدر میخوای حرص بخوری؟ هم خودتو عذاب بدی هم اون بچه رو که چی بشه؟ نترس آخر این دوران تحصیلی باور کن بچه ات بی سواد نمیمونه این همه هزینه الکی هم نکن بزار آروم آروم پیش بری و بهتر نتیجه بگیری تا با فشار و زور و خشم

من خودم سالها تدریس کردم واقعا هیچ موقع ندیدم الخصوص تو پسرا این روش ها جواب بده 

بچه ها اکثرا تو کلاس متوجه درس میشن پس خودتو خسته نکن

در مورد لباس و این کارام سخت نگیر نپوشید خب تو هم نبرش بزار اهمیت اون موضوع رو درک کنه نه اینکه اینجوری بیشتر از اونجا زده بشه و نخواد بره 

خلاصه بنظرم شما در مرحله اول رو خودت کار کن و آرامش داشته باش، باهاش دوست باش و گاهی مثل اون فکر کن و به ماجرا نگاه کن، صرفا چون ما والد هستیم همیشه حق با ما نیست 

باور کن بچه ات هم بیشتر باهات همکاری خواهد کرد 

اگه اولش به عذاب وجدان آخرش فکر کنی دیگه نمیزنیش چند سالشه

خیلی جلوی خودمو میگرم خیلی وقتا عصبانی میشم قایمکی خودم نیشگون میگیرم که خودمو کنترل کنم ولی به خدا بعضی وقتا دست خودم نیست 

2810