2777
2789
عنوان

نذر ها و چله هایی که تضمینی حاجت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 182 پست
تو تاپیک ها بخون نوشتم گلببین بهتره بسپاری به ی اشنا یا یکی از اعضای خانواده و جواست باشه کسی جز یک ...

میشه راجع به آیت الکرسی بیشتر بگی تو تعداد بالا چقدر بگم و تو چن روز؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

تضمین میکنید که بشه ؟ ببخشید صلاح نباشه امامان و شهدا هم رو بزنن نمیشه 

من برای درسم نیت کردم شد 

ولی برای کار و ازدواج یه جا دیگ نیت کردم و چله گرفتم  به شهدا هم متوسل شدم هنوز نشده حتما به صلاحم نبودن 

تاخدا نخواد نمیشه به صلاح نباشه نمیشه 

چله عاشورا و چله حدیث کسا و نیت مخصوص شب ایام فاطمیه انجام دادم ولی حاجت نشد هیچ خللی هم ایجاد نکردم و دقیقا چهل روز و شب خوندم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خدا صدامو نمیشنوه😭😭😭😭😭چرا هرچی صلوات فرستادم هرچی آیت الکرسی و نادعلی کبیر خوندم هرچی صدقه ...

چله زیارت عاشورا حق شناس رو با رعایت کامل قوانینش امتحان کن شاید این تاپیک من نشونه ای بوده برات

من تضمین میکنم جواب میگیری اگر درست بجاش بیاری

خدا بزرگه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

چله زیارت عاشورا حق شناس رو با رعایت کامل قوانینش امتحان کن شاید این تاپیک من نشونه ای بوده براتمن ت ...

اینو هم امتحان میکنم ولی اگه نشد چی

دلم خونه دلم خونه دلم خونه😭😭😭😭

دلم میخواد بمیرم فقط میگم مامانم غصه دار میشه😭😭😭

ممنون عزیزم۴۰ شب نمازشب هم بخوام بخونم میشه فقط وتر و شفع بخونم یا حتما باید بقیشو هم بخونم؟ و بلافا ...

اگر میخوای این چله زیارت عاشورا بگیری 

اره همدن شفع و وتر فعلا بخون تا چهل روز کاافیه

تا عادت کنی و بیافتی روی روال

ان شاءالله حاجت روا بشی

دعای برای ظهور امام زمان فراموش نشه

سلام خواهر عیبی نداره که بهشون بگو نذر داری

میتررسم بگه نمیگیریم خیط بشم........اولش بپرسم بعد برم نمک بگیرم بدم....................ها؟؟؟؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
اگر میخوای این چله زیارت عاشورا بگیری اره همدن شفع و وتر فعلا بخون تا چهل روز کاافیهتا عادت کنی و بی ...

بعد از نیمه شب شرعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
فقط میدونم چله حق شناس حاجت نمیده بارها و بارها با رعایت همه ای نکاتش خونده شد ولی حاجت نداد نمیدونم ...

سلام مطمن باش یکبار یک جایی اشتباهی کردی که چله خراب شده خیلی چله حساسی هست

بنده بشخصه حاجت محال گرفتم این حرف شما سند و اثابت نداره

و اولین باری هم رفتم زیارت امام حسین حاجت بزرگی داشتم که روا شد

حتی اگر به صلاحم نبود

ان شاءالله موفق باشید🙏

اره نماز شب بعد نیمه شب شرعی میخونن تا قبل اذان صبح

سلام مرسی 🌹 چله ی حق شناس رو خودتون خوندین یا نایب گرفتین؟

میشه روز ها پریودی نایب گرفت

خودت بخونی بهتره

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
2810