2777
2789
عنوان

پسرمو زدم عذاب وجدان دارم

989 بازدید | 48 پست

پسرم بیش فعاله و دارو مصرف میکنه اختلال یادگیری ام داره از صبح تا شب دارم باهاش کار میکنم این کلاس اون کلاس میبرم خدایی خسته شدم فوق العاده لجبازه یعنی کاریو بگی نکن اون کارو انجام میده کلی هزینه کلاس میدم باید سر تایم اونجا باشیم هر چی گفتم لباستو بپوش نپوشید هی گفتم دیر شد عجله کن حرفمو گوش نداد فس فس میکرد تا لباس بپوشه منم گرفتم ۳ چهارتا زدمش شروع کرد به گریه هر چی میگفتم بس کن داری منو دیوانه میکنی گوش نداد شروع کردم هرچی فحش بود نثار خودشو و خودم کردم زنگ زدم باباش انقدر جیغ زدم اونم اومد خونه یه دونه زدش اخرش باباشو دید ترسید لباس پوشید اومد پایین توروخدا دعا کن بمیرم خدایی خیلی باهاش مدارا میکنم خیلی جاها کوتاه میام ولی بعضی جاها از کوره در میرم دوست دارم بمیرم فقط یه وقتاییی فکر میکنم خودمو با پسرم با هم بکشم راحت شیم از این زندگی نکبت که داریم😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پسر خالم بیش فعال بود از آلمان برایش دارو آوردن الان آروم شده

دارو خارجی میدم مشکل من فقط بیش فعالیش نیست درک پایینی داره از همه چیز اختلال یادگیری داره 

تو مامان خوبی هستی عذاب وجدان نداشته باش گاهی پیش میاد ماهم آدمیم یه وقتایی کلافه میشیم دست خودمون نیست... ایشالا که خدا به همه مادرا صبر بده

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

عزیزم میدونم سخته نگهداری ی بچه عادي چه بشه بیش فعالم باشه و زحمتش دو برابر بشه شما واقعاا به استراحت احتیاج دارید و شرکت کنید تو کارگاه های کنترل خشم بلاخره اون فرزند شماست واقعا به جز بردباری کار دیگه ای نمیتونید بکنید 

اخی عزیزم چند سالشه معلومه خیلی خسته ای...فدات شم مراعات کن میدونم تحت فشاری ولی بخاطر خدا صبوری ک ...

۱۰ سالشه عزیز خدا منو دوست نداشت هر جور سختی بگی تو زندگی کشیدم این حقم نبود حق بچم این نبود 

2810