2777
2789
عنوان

پسرمو زدم عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 48 پست
ببین خوشگلم ببخشید اینجوری میگم  ولی مشکل اصلی تو اینه که میخوای بچه ات مثل بقیه باشه!!!  ...

چه قدر حرفات ارومم کرد ممنونم ازت خدا خیرت بده که اینجوری میگی فقط از خدا میخوام بچم امروزو فراموش کنه قول میدم براش همه کار کنم جونمم بخواد میدم فقط دیگه مثل امروز تکرار نشه😔 چشم سعی میکنم انرژیمو در جهت پیشرفتش بزارم دیگه بهش فشار نمیارم 

ببین خوشگلم ببخشید اینجوری میگم  ولی مشکل اصلی تو اینه که میخوای بچه ات مثل بقیه باشه!!!  ...

یعنی ممکنه پسر منم یه روزی از پس خودش و این زندگی بر بیاد تنها ارزوم اینه دیگه هیچی از خدا نمیخوام فقط سلامتی بچم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه قدر حرفات ارومم کرد ممنونم ازت خدا خیرت بده که اینجوری میگی فقط از خدا میخوام بچم امروزو فراموش ک ...

فراموش میکنه مطمئن باش خودتو سرزنش نکن 

من مطمئنم شما میتونی این بچه رو به بهترین شکل پرورش بدی و باعث موفقیتش بشی به شرطی که این فشار و افکار پریشون رو رها کنی

یعنی ممکنه پسر منم یه روزی از پس خودش و این زندگی بر بیاد تنها ارزوم اینه دیگه هیچی از خدا نمیخوام ف ...

چرا ک نه 

ببین از حالا باید یاد بگیره مرد بشه 

مرد بودن فاکتور های زیادی داره، بزار آروم آروم مستقل بشه و خودش کاراشو کنه و خودش پاسخگو مشکلاتش باشه چتر حمایتت رو آروم آروم نامحسوس کم براش 

جای بچه ات تصمیم نگیر و بزار خودش هم حق انتخاب داشته باشه بزار اشتباه کنه بزار زمین بخوره

باهاش بچه شو و خودت رو جای اون بزار درکش کن 

بهش حس امنیت و استقلال بده 

بزار بچگی کنه بزار نوجوانی کنه بزار لذت ببره از سنش 

اون وقت خودت هم لذت میبری 

موفق باشی عزیزم 

2805