2777
2789
عنوان

مادرانی که بچه ی پیش دبستانی دارید بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 148 پست
اینطور بچه زده میشه من بهمون گفتن ساعتی که گفتیم شروع کلاسه اگه بچه حال نداشت اون ساعت بیاد اجبارش ...

درسته عزیزم فکر میکنم داره آسیب میبینه خیلی دلم براش میسوزه 🥺 فلش کارت خریدم بصورت بازی باهاش کار میکنم کلا به فوبیای تکلیف گرفته از هر گونه آموزش نفرت داره فقط خمیربازی و سفال دوست داره

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون الان چند سالشونه؟ اونها هم باهم رقابت میکردن؟

دی ۹۶ هستن 

ن خیلی خداروشکر خیلی باهم جورن و دوستن دعواهم دارنا ولی ن خیلی 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
الکی گفته،تو ب بچه سخت نگیر چون الان ک نمیشه جابجاش کرد،گروه مادران ندارین تو مجازی؟بقیه مادرا هم مش ...

بله تقریبا بقیه هم معترضن ولی امکان جابجایی الان وجود ندارد 

درسته عزیزم فکر میکنم داره آسیب میبینه خیلی دلم براش میسوزه 🥺 فلش کارت خریدم بصورت بازی باهاش کار م ...

متاسفانه مربیشون روش اشتباهی در پیش گرفته،پسر من اوایل میگف بسه دیگه نرم  ولی الان میگه دلم برا خانوم معلم تنگ میشه وقتی تعطیلم یا میگه خداروشکر که میرم پیش دبستانی

ببین شمام باید با بقیه مادرا حرف بزنین ب معلمه بگین تکلیف فقط یبار در هفته بده،مجبوره ب حرفتون گوش بده،بچه ۶ساله معلومه هر روز حوصله تکلیف نداره

پسرهای من ۹۷هستن ولی خیلی میجنگن باهم همش تو خونه جنگ جهانیه

خیلی سخت خودتون هی براشون قصه بخونید از دوتا برادر که باهم دوستن و مهربون 

من گاهی اجازه نمیدادم باهم بازی کنن میگفتم چون دعوا میکنید و خیلی سخت بود اینم بگم سرهرچی باهم دعوا کنن مینداختم تو حیاط میگفتم حق ندارید برید بیارید اوردید مندازم تو کوچه بچه همسایه ب داره اینا خیلی اثر داشت روشون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ول کن بابا رو چی حساسی خودت الان میتونی ی دایره دقیق و بی ایراد بکشی پسر منم دایره رو خوب نمیکشه و ...

خوش بحالتون کاش منم می‌تونستم بیخیال باشم خیلی بچمو اذیت میکنم آخرشم یکی تو سر خودم میزنم یکی تو سر تکالیف😄

متاسفانه مربیشون روش اشتباهی در پیش گرفته،پسر من اوایل میگف بسه دیگه نرم  ولی الان میگه دلم برا ...

دقیقا همینه عزیزم باید سعی کنم بیخیال تر باشم و بهش سخت نگیرم 

چطور بود چه سوالهایی میپرسن؟

اول یه اتاقه شنوایی و بینایی و دندونا چک میشه،اتاق بعدی تایم بیشتر بچه میره داخل،والدین نباید برن تو،فک کنم راجب رنگا،و سوالای فکری ساده میپرسه همین چیزایی ک تو پیش دبستانی یاد میگیرن،البته سمنان مسوولش بی سواد بود بمن گف بچتو ببر گفتار درمانی و کاردرمانی،حالا بچم مث بلبل حرف میزنه،ماهم بردیم دکتر گف بچتون از منم سالمتره

خوش بحالتون کاش منم می‌تونستم بیخیال باشم خیلی بچمو اذیت میکنم آخرشم یکی تو سر خودم میزنم یکی تو سر ...

اگه داد و بیداد کنی ووعصبی ببینتت کلا دل زده میشه منم دارم همش با کوچکترین پیشرفت میگم افرین افرین تا راه بیافته اونم کیف میکن