2777
2789
عنوان

مادرانی که بچه ی پیش دبستانی دارید بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 148 پست
شما هم دوقلو دارید؟

بله عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم همین نظرو دارم نقاشی ندارن سفال ندارن همش آموزش آموزش اعتراض کردیم گفتن بهمن آزمون ورودی مدارس ...

عجیبه،خمیر بازی،چینه،چارشمبه ها روز بازی،بازی و مسابقه دکمه بستن جوراب پوشبدن،بند کفش بستن،سایه بازی و بازی مختلف دارن،کتاب اصن خونه نمیارن،

راستی اسی یه بسته چینه براش بخر که مثل بازی یاد بگیره چون واسه کلاس اول میگن بخری

فلش کارت خریدم 

بسته چینه چیه عزیزم ؟

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
پسرم گیرایی بالایی داره فقط این شطرنجی و هیچ جوره متوجه نمیشه 

اولا بچه ها متفاوتند.  

برو از معلم بپرس مجسم همین الگوی شطرنجی رو چطور کار کرده.  حتما یکبار دوبار براش کافی نبوده.  خودت هم چند بار تو خونه کارکن.  

عجیبه،خمیر بازی،چینه،چارشمبه ها روز بازی،بازی و مسابقه دکمه بستن جوراب پوشبدن،بند کفش بستن،سایه بازی ...

چه خوب کدوم شرید عزیزم ؟

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺

خداقوت مادرای مهربون نگران و زحمت کش

سخت ترین شغل دنیا مادری

دخترمنم سال دیگ میره پیش

منم و وای وای...

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
خودمم همین نظرو دارم نقاشی ندارن سفال ندارن همش آموزش آموزش اعتراض کردیم گفتن بهمن آزمون ورودی مدارس ...

عزیزم طیق تجربه بهت میگم اگه میدونی پسرت کشش نداره بگو من نمیخوام لذت بردن بچم برام مهمتر از هزچیزی هست اصلا پیش دبستان باید با بازی یاد بدن احساس میکنم پسرت خسته شده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یسری گفتم مربیش گفت اگه بلد نباشه توی نتایج آخر سال منفی میخوره و واسه ثبت نام کلاس اول مشکل ساز میش ...

الکی گفته،تو ب بچه سخت نگیر چون الان ک نمیشه جابجاش کرد،گروه مادران ندارین تو مجازی؟بقیه مادرا هم مشکل شمارو دارن؟

دقیقا الان تا هشت و یاد دادن بلده سود وکو هم تقریبا خوبه فقط اشکال و درست نمیکشه و چوب خط و هر چی می ...

ول کن بابا رو چی حساسی

خودت الان میتونی ی دایره دقیق و بی ایراد بکشی

پسر منم دایره رو خوب نمیکشه ولی برام مهم نیس چون به مربیش گفتم گفت زود که بخاد دقیق بکشه همین که میدونه چطوری بکشه هم خیلیه

پسر منم پیش دبستانیه کتابا ک همشونا ت کلاس با مربیش کار میکنن تکالیف دفتر شطرنجی هم ک انجام میده خونه اگ سختش باشه خودم چنتا دونه میکشم بعد میگم با دقت ب دست مامان. نگا کن تا بفهمی زیادم بهش سخت نمیگیرم. چون معلمش گفت باعث میشه از مدرسه زده شه سخت گیری زیاد

پسر هستن جفتشون  منم دوقلوهای پسرم و پیش دبستانی

بله پسرن

خداحفظشون کنه براتون

دوران سختی بالاخره تموم شد😂