2777
2789
عنوان

این رفتار پسرم نرماله؟

463 بازدید | 34 پست

سلام به همگی

پسرم کلاس اوله ، امسال از اول مهر بوفه تو مدرسه که باز شد داستانای منم شروع شد روز اول که رفته بود واسه ۴ نفری خرید کرده بود بدون پول اسمشو گفته بود گفتم اوکیه دفعه اولت بوده و حساب کردم ولی دیگه بدون که پول هرکس مال خودشه و مگه اینکه رابطه ی تو با دوستت جوری باشه دو طرفه باشه نه اینکه فقط از سمت تو باشه

دیگه به بوفه گفتم اگه پول نداشت نده هفتگی خودم بهش پول دادم ولی اصلا به گوشش نمیره برای دهمین باره که تکرار میشه هر سری هم واسه به نفر جدید خرید میکنه، امروزمثلا رفته واسه یکی که اصلا رفاقتی نداره دوغ خریده تو مدرسه، مشکلم به خدا پولش نیست مشکلم اینه چرا نمیتونه نه بگه چرا بهش میگن باهات قهر میکنیم اینم به حرفشون گوش میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی خانوم چن وقت پیش میگفت پسرم وسایل هاش رو میده ب دوستاش تا باهاش دوست بمونن

یکی دیکه میگفت دخترم برگه های دفترش رو میکنه ب دوستاش میده

کلا کلاس اولی هستن و نمیخان تنها بمونن

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
دیگه به بوفه گفتم اگه پول نداشت نده هفتگی خودم بهش پول دادم ولی اصلا به گوشش نمیره برای دهمین باره ک ...

پسرت مهر طلب. از سرش باز بشه خوبه

چون بعدها لطمه میبینه. روی عزت نفسش کار کنید

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
عین پسر بزرگ منه ..خیلی دلش به حال اینو اون میسوزه .حاضره از حق خودش بزنه بده به بقیه 

الان بهش حرف زدم گفتم چرا حرف من و بابات برات مهم نیست؟ ولی همش میگه نمیدونم یا ساکته، الانم خوابید، میترسم میترسم که بزرگتر بشه و از این اخلاقاش سواستفاده بشه

شاید با این روش میخواد دوست پیدا کنه یا شاید میخواد از دستش ناراحت نشن .

دختر من کلاس دومه دائم مداد رنگی گم میکنه اون روز رفتم زیر زبونش میگه اگر به بچه ها ندم باهام قهر میکنن بعد چندتا با هم بر علیه من میشن دردسر میشه . میگن مداد تو قشنگ رنگ میکنه 🙄

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شاید با این روش میخواد دوست پیدا کنه یا شاید میخواد از دستش ناراحت نشن . دختر من کلاس دومه دائم مدا ...

خیلی روابط عمومی خوبی داره خیلی هم دوست داره نمیدونم دلیل اینکاراش چیه ، پیش مشاوره هم رفتم هیچ کمکی تو این زمینه بهم نکرد

خب بهش پول نده سعی کن لقمه درست کتی میوه بزاری براش یا خودت از بیرون از مدرسه خوراکی بخری بزاری کیفش اگه هم تکرار کرد بگو میام به مدیر میگم چرا اینا هی از پسر من خوراکی میخوان 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌