2777
2789
عنوان

بدترین درد جسمی که کشیدین چی بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 51 پست

سآل پیش بهمن ماه  دخترقشنگم مرگ رحمی شد.منم سرپسرم سزارین شده بودم و اصلا تحمل درد نداشتم.اما بیمارستان قبول نکرد  سزارین بشم.البته اینم بگم سرپسرم توبیمارستان خصوصی بودم.و تودخترمم قراربود توهمون بیمارستان خصوصی سزارین بشم.اما چون 7 ماهگی فوت کرد دکترم ننو فرستاد بیمارستان دولتی.هرچقدرالتماس کردیم سزارین بشم قبول نکردن.اخرسر باهزاران زحمت و دردوحشتناکی ک تاسرمرگ رفتم دخترم زایمان طبیعی دراوردن.تپش قلب دارم و فشارخون.یعنی کم مونده بودسکته کنم.چشمم فقط به مانیتور کوفتی بود.مردم وزنده شدم .چهارروزبستری بودم توبیمارستان خراب شده و بااون دکترای نکبتش...یعنی عذاب قبرکشیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سآل پیش بهمن ماه  دخترقشنگم مرگ رحمی شد.منم سرپسرم سزارین شده بودم و اصلا تحمل درد نداشتم.اما ب ...

عزیزم خدا صبرت بدع

خاک تو سر اون دکتر زایمان طبیعی بعد از سزارین قبلی خیلی ریسک امکان پاره شدن بخیه ها هست 

شماهم که بچه تو هز دست داده بودی از لحاظ روحی نباید اونهمه درد جسمی هم می کشیدین 😔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم خدا صبرت بدع خاک تو سر اون دکتر زایمان طبیعی بعد از سزارین قبلی خیلی ریسک امکان پاره شدن بخیه ...

یک روزتمام باگریه خودم وشوهرم التماسشون کردیم.هزارتادکترسرم جمع شدن ک نه امکان داره رحمت ازدست بدی بخاطرخونریزی و....اخرسر بدون رصایت من امپول فشارزدن و...تمام.آخ قلبم💔فقط بخاطر پسرم برگشتم خونه.وگرنه روحی برام نمونده بود😢😢😢کم مونده یسال بشه اما من هنوزم بانهایت قوی بودنم ازدرونم خوردو هیچم....دلم خون....براش اسم انتخاب کرده بودم.همش میگفتم صبای من صبای من....لباساش دست تخورده موند....بااینکه قویترشدم اما همچنان میسوزم و ماها رومیشمرم.میگم اگه بود هفت ماه ونیمش بود.اگه بود.....خیلی تنهام.لطفا دعا کن برام😢😢😢😢

یک روزتمام باگریه خودم وشوهرم التماسشون کردیم.هزارتادکترسرم جمع شدن ک نه امکان داره رحمت ازدست بدی ب ...

عزبز دلم چقد سختی کشیدی 

تنها راه اروم شدنت توکل بر خدا و امید به داشتن همسر و پسرت و تندرستی خودته 

حق داری خواهر منم نی نی ۱۱ ماهه شو از دست داد سالی که همسن هاش رفتن مدرسه به گریع افتاد 😥😥

برات از خدا لهترینها رو مبخوام ابجی قشنگم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزبز دلم چقد سختی کشیدی  تنها راه اروم شدنت توکل بر خدا و امید به داشتن همسر و پسرت و تندرستی ...

ممنونم .خدابشما و خواهرتم دل خوشی بده انشالله.درد یه طرف...ادماییکه دردت تسکین میدن ی طرف.وادمایی ک باوجود دردت باز زخمت میزنن ی طرف...من باوجود زخمام زخمی ترم کردن...ازیه طرف خانوادم.ازیه طرف مادرشوهرم....خدا ذلیلشون کنه وبا چشمام خواری وخفت تک تکشون ببینم انشالله.

ممنونم .خدابشما و خواهرتم دل خوشی بده انشالله.درد یه طرف...ادماییکه دردت تسکین میدن ی طرف.وادمایی ک ...

ممنونم عزبزم 

خدا نگذره ازشون شما خودت درد از دست دادن دارین چطور دلشون میاد 😓

ممنونم عزبزم  خدا نگذره ازشون شما خودت درد از دست دادن دارین چطور دلشون میاد 😓

دیگه دلشون اومد.چهارروزبعداینکه مرخص شدم مادرشوهرم روکردبهم وگفت خداروشکرکن ک مردبچت.این حرفش نه یه بار چندین بارحتی پیش مهموناش گفت.جون اون یکی جاریام بچه ندارن ازحسادتش میگف.پدرومادرمم بخاطر وصعیت مالیمون مدام با اون یکی دامادامون مارومقایسه میکردن و مدام شماتت ومسخره میکردن توتلفن.من یه شهردیگه ام وعریبم توشهرهمسرم.اصلا بهم سرنزدن ببینت مرده ام یازنده...حتی تاسف نخوردن بحالم ک بچم مرده...اخرین دست گلشونم این بودکه عروسی خواهرم خبرنکردن مارو...منم دیگه انقد عذاب کشیدم ازهرسمت که بمادرم گفتم چراخبرم نکردی گفت مگه توادمی؟!گفتم اگه ادم نیستم پس علط کردین اومدین  خونه من.عروسی گرفتن بعدعروسی وجشن پاشدن اومدن خونه ما.اونم باتوپ وتشر...منم کلا قطع رابطه کردم.باهردوطرف.

دیگه دلشون اومد.چهارروزبعداینکه مرخص شدم مادرشوهرم روکردبهم وگفت خداروشکرکن ک مردبچت.این حرفش نه یه ...

اینها دیگه کی ان ؟؟😳😳😳

قطع ارتباط خوبه ادم کمتر ضربع میخوره ولی بدیش تنهاییه ادم دلش همدرد میخواد فامیل شما متاسفانه دردن براتون 😐😐😐

سقط....وای خداااا...هیچکی خونه نبود تنها و تنها...از۶صبح تا۱۲ظهر درد کشیدم..حتی تا نداشتم گوشی دست بگیرم ب کسی زنگ بزنم..

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اینها دیگه کی ان ؟؟😳😳😳 قطع ارتباط خوبه ادم کمتر ضربع میخوره ولی بدیش تنهاییه ادم دلش همدرد میخوا ...

الآن یسال کلا شمارم عوص کردم و حتی تماس تلفنی هم ندارم.بامادرشوهرم تویه ساختمونیم.ولی کلا حرف نمیزنم.باخودش ودختراش وحتی پسرای متاهلش.جاریم دید بچم فوت شده ها حداقل نیومدحالم بپرسه.حالا امروزفردا زایمانشه.ب همسرم گفتم نه حالش میپرسم نه چیزی.عین عریبه ها.خودشون چطورکپی مترسکا رفتارکردن منم مث خودشون.خوبی دنیا ب این ک دور گردون داره...انقدرخوب بودم.حالا ک مث خودشون برخوردمیکنم شدم ادم بد

سقط....وای خداااا...هیچکی خونه نبود تنها و تنها...از۶صبح تا۱۲ظهر درد کشیدم..حتی تا نداشتم گوشی دست ب ...

همسرت کجا بود ؟

الآن یسال کلا شمارم عوص کردم و حتی تماس تلفنی هم ندارم.بامادرشوهرم تویه ساختمونیم.ولی کلا حرف نمیزنم ...

ادم بعضی ها رو باید کلن کنار گذاشت مادر شوهرت چه کافر بوده گفته خوب شد بچه ت نموند 😪

ادم بعضی ها رو باید کلن کنار گذاشت مادر شوهرت چه کافر بوده گفته خوب شد بچه ت نموند 😪

الکی نمازخونن.صدای ادان بیادسجاده پهن کنن.بعدنمازم نیش وکنایه بزنن.اوایل هیج جارونداشتم باپسرم میرفتم خونه اش وساعتها توخونشون بودم.کم کم اخلاقش دستم اوند والان کلا گوشم دنج بخدا.ساعتهاییم ک میخام باکسی حرف بزنم میام سایت.یه جاریم خوب بود حتی نمیزاره رفت وامدکنن.اونم منو بیرون دیدنی حرف میزنه.یه عفریطس ک خدا خوارش کنه انشاالله.انقدخسیس بدذات نمیدونی.میلیاردها تومن زمین و امتیاززمین مونده ازپدرشوهرم اما نمیزاره فروش بره سهم ارث پسراش وهمسرم بده.ما چشم نداریم معتقدم خداروزی رسون اماخب همسرم دستش تنگ.توبدموقعیتی هستیم.معازمون کارنکردو جمعش کردیم.ماشین فروخت همسرم بدهیاش داد.الانم بخورونمیر روزی داریم...همش کارم دعا کردن ک خدا ازیه جایی فرجی کنه.میگم اولین پولی ک دستمون میاد بریم خونه بخریم  و راحت شم من ازشراینا.بقیش حله...

2810