2777
2789
عنوان

چقدر برای سیسمونی هزینه کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3167 بازدید | 29 پست
اینایی ک نوشتم من خریدم . ولی هنوز بچه ندااارم . 😥 واس همین بهداشتی جاتشو نخریدم و ننوشتم . مث صابو ...

ایشالله که زودی مامان میشی.منم از چند ماه پیش خرد خرد براش وسیله گرفتم که بهمون فشار نیاد خدا روشکر الان باردارم تا ایشالله دنیا بیاد بقیه چیزارو براش بخریم😍

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله که زودی مامان میشی.منم از چند ماه پیش خرد خرد براش وسیله گرفتم که بهمون فشار نیاد خدا روشکر ...

ممنووون گلم . 😍😍 مبارکت باشه ان شالله پر خیر و برکت باشه قدم نی نی 

ممنووون گلم . 😍😍 مبارکت باشه ان شالله پر خیر و برکت باشه قدم نی نی 

فدای تو عزیزم.بهم میگفتن جلوتر میخری نمیشه اما خدا خواست و شد خیلی جلو افتادیم.توهم فکر خوبی کردی.لباس براش نگرفتم تا جنسیتش معلوم بشه🥰

ی کمد ساده . ی گهواره . سرویس کالسکه . آغوشی . قنداق .سرویس غذا خوری . چن دست لباس سایز ۱ و ۲ . تشک ...

چه خوب، همه ضروریات هم هست. خداکنه بشه تو همین قیمتا خرید کنم منم.

اینایی ک نوشتم من خریدم . ولی هنوز بچه ندااارم . 😥 واس همین بهداشتی جاتشو نخریدم و ننوشتم . مث صابو ...

ان شاالله که به زودی شما هم نی نی دار می شین و همه چیزایی که خریدین رو به شادی استفاده می کنه نی نی تون

عزیزم من هنوز چند تکه ضروری گرفتم  دیگ کم کم دارم خرید میکنم ست خواب و کیف و ی دست بیمارستانی ...

منم میخوام خرد خرد شروع کنم که آخرش یدفعه فشار نیاد. البته هنوزم جنسیتش قطعی نشده ولی با لوازم بهداشتی میتونم شروع کنم. ولی گرون در میاد همه چیز

منم میخوام خرد خرد شروع کنم که آخرش یدفعه فشار نیاد. البته هنوزم جنسیتش قطعی نشده ولی با لوازم بهداش ...

اره 

منم دارم کم کم میخرم ک یکم سبک بشه خریدام 

اره گلم لوازم بهداشتی و ساک لوازم و اینا جنسیت نداره میتونی کم کم شروع کنی

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
فدای تو عزیزم.بهم میگفتن جلوتر میخری نمیشه اما خدا خواست و شد خیلی جلو افتادیم.توهم فکر خوبی کردی.لب ...

خدانکنه . اخی خداروشکر ک نی نی دار شدی .اینجوری خیلی بهتره دیگ فشار رو خانواده نیس 

صندلی غذا . صندلی ماشین . تخت و اینا . چون بچه تا ۳ سالگی رو تخت ک نمیخابه . صندلی ماشینم ب درد کسی ...

آره باید یه لیست جمع و جور و ضروری بنویسم که خرید اضافی نکنم. منم فکر نکنم تخت لازم بشه

خدانکنه . اخی خداروشکر ک نی نی دار شدی .اینجوری خیلی بهتره دیگ فشار رو خانواده نیس 

ممنونم.اره بنده خداها تازه بهم جهیزیه دادن گناه دارن

همه چیز خریدین یعنی با این قیمت؟ شامل تخت یا گهواره، ست کالسکه و .. هم میشه؟ از کجا خرید کردین؟

نه

یه کمد یه تخت که گهواره هم میشه ست کالسکه روتختی و تشک گاردار

با چند تا اسباب بازی و ماشین

و چند دست لباس

از مشهد فروشگاه هدیه مادربزرگمادربزرگ خرید کردین

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸
نه یه کمد یه تخت که گهواره هم میشه ست کالسکه روتختی و تشک گاردار با چند تا اسباب بازی و ماشین و چ ...

آها ممنون، مبارک خودتون و نی نی باشه عزیزم. من تهرانم باید اینجا جای خوش قیمت پیدا کنم برای خرید. 

2810