2777
2789
عنوان

چقدر برای سیسمونی هزینه کردین؟

3165 بازدید | 29 پست

خانومایی که تازه خرید کردین هزینه سیسمونی حدودا چقدر میشه که براش برنامه ریزی کنم؟ یه سیسمونی معمول و وسایل مورد نیاز. شماها چقدر هزینه کردین؟

من ۱۳ سال پیش خریدم ولی فقط و فقط ضروریات رو گرفتم 

یعنی حتی تخت و کمد و کالسکه و کریر و اسباب بازی نخریدم . هرچی بچه بزرگ‌تر می‌شد چیزهایی که لازم بود میخریدیم نهایتا ۲ سالگی براش تخت خریدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار ماه پیش حدود ۳۲ تومن

خیلی معمولی خرید کردیم

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸

ببین من سیسمونی نگرفتم اخه بچه دوممه فقط چند دست لباس تا سه ماه!  و لوازم واجب بهداشتی و شیشه شیر پستونک ی ست مسافرتی و ی پتو دور پیج 

باورت نمیشه نزدیک ده تومن شده دیگه خودت حساب کن چقدر درمیاد سیسمونی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

عزیزم من هنوز چند تکه ضروری گرفتم 

دیگ کم کم دارم خرید میکنم

ست خواب و کیف و ی دست بیمارستانی و ی ست حوله و چند تا لوازم بهداشتی(سرلاک خوری،عصاره خوری،تب سنج،پوار بینی،شانه،مسوام ازین کوچولوا)چهار پنج تومن شد

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
بدون خریدن چیزای بی فایده و حذف خرج اضافی  تا ۳۰ یا ۳۵

چیزای بی فایده و اضافی مثلا چیا؟ تخت و کمد و اینا؟ چون اخیرا یه نفر به من گفت 80  تومن هزینه کرده ولی سیسمونیش خیلی معمولی بود. من اونقدر نمیتونم هزینه کنم. 30 تا 35 خیلی خوبه

اگ فقط ضروری هارو بخری ی ده پونزده تومن البته وسایل معمولی ن برند و اینا 

من سال نودو هشت نزدیک س تومن وسایلم شد منم ضروری هارو خریدم اسباب بازی و لباس کم بخر مثلا دیدم ک تا شش سالگی بچه لباس میخرن چون اشتباهه ممکنه بچه اون لباس سایزش نشه یا اصلا از مد بیوفته یا بچه دوست نداشته باشه 

اسباب بازی هم همینطور باید ببینی ب اسباب بازی تمایل داره 

این ۳۰ تا ۳۵ شامل چیا میشه؟!!

ی کمد ساده . ی گهواره . سرویس کالسکه . آغوشی . قنداق .سرویس غذا خوری . چن دست لباس سایز ۱ و ۲ . تشک تعویض . سرویس حوله . ۲ عدد شیشه اونت اصلی . ی پستونک گیره دار. سرهمی ۲ تا . قابلمه . ست شانه و ناخنگیر . دسمال خشک کن . سرویس خواب ۶ تیکه مخمل . چن تا عروسک یا اسباب بازی . بستگی ب تاریخ زایمان داره ک باز لباس گرم براش بگیرین یا ن

ی کمد ساده . ی گهواره . سرویس کالسکه . آغوشی . قنداق .سرویس غذا خوری . چن دست لباس سایز ۱ و ۲ . تشک ...

اینایی ک نوشتم من خریدم . ولی هنوز بچه ندااارم . 😥 واس همین بهداشتی جاتشو نخریدم و ننوشتم . مث صابون و شامپو و پوشک و مای بیبی ‌ ایناها ک تاریخ انقضا داره

ی کمد ساده . ی گهواره . سرویس کالسکه . آغوشی . قنداق .سرویس غذا خوری . چن دست لباس سایز ۱ و ۲ . تشک ...

خیلی چیزایی ک گفتین برای ب دنیا اومدن بچه اصلا ضروری نیست لباس ک مناسب همون فصل رو باید بگیری سرویس غذاخوری و قابلمه و چندتا حوله و این چیزا واجب نیست حالا شاید یکی وضعیت مالیش خوبه میتونه بیشتر از اینا هم بگیره ولی برای معمولیا ن

چیزای بی فایده و اضافی مثلا چیا؟ تخت و کمد و اینا؟ چون اخیرا یه نفر به من گفت 80  تومن هزینه کر ...

صندلی غذا . صندلی ماشین . تخت و اینا . چون بچه تا ۳ سالگی رو تخت ک نمیخابه . صندلی ماشینم ب درد کسی ک میخوره ی سره بیرون برن و از ماشین استفاده میکنن . کالسکه ام برا خیلیا استفاده نمیشه مگ پیاده روی چیزی داشته باشن . کریر هم فقط چن ماه اول لازمه . روروئک هم میگن پاهای بچه رو پرانتزی میکنه . لباس زیادی نخرین تا جثه بچه نشخص بشه .

2810