2777
2789
عنوان

اسم پسرمو چی بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اسامی خاص مذهبی رو که دوستان گفتند چون زیاده و تکراری تو جامعه دوست نداری الان تو اروپا و امر ...

بزار بچه ش بدنیا بیاد از شما معذرت خواهی میکنیم ک تبادل نظر میکنیم 

حالا تو قورتش نده

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...
اها بزرگه 

هوم من کلا اسم های عربی دوست دارم عدنان جد پیامبر(ص)  بوده

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 

دوستان تاالان توخانواده دیدین دوتا محمد داشته باشن مصلا محمدطیب محمد طاها اینجوری همسرم دوست داره بچهه بعدی اول اسمش محمد باشه ولی من میگم یکی داریم بسه دیگه 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
سلام اسامی خاص مذهبی رو که دوستان گفتند چون زیاده و تکراری تو جامعه دوست نداری الان تو اروپا و امر ...

عزیزم تو اروپا اسم محمد خیلی کم هستش..اسم رادین رو اگر انتخاب کرده بودم نظر سنجی نمیکردم فقط گفتم جز اسم هایی هست که دوست داریم

در ضمن بالاتر هم گفتم اسم محمد و ابولفضل رو دوست دارم ولی چون تو خانواده و فامیل زیاد هست دوست ندارم اذیت بشه در اینده

خودمم اسمم مذهبیه تو مدرسه دوستام به فامیلی صدام میکردن که اشتباه نشه تو دانشگاه و فامیل اسممو کمو زیاد میکردن که با بقیه فرق داشته باشه بارها تصمیم گرفتم اسممو عوض کنم

به نظرم رادین قشنگه(اسم پسر دوستمه که دلم میخواد بخورمش) بعد هیرمان. رهام نه.

اینام تو همین مایه هان و به نظرم خوبن:

رادوین

راتین

هیام

هیربد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2810