ملییییی
لباس مایا فوق العاده قشگه. پسرونه هم هست. کاش دیده بودم برای آروین می خریدم.
من برای آروین دو دست لباس تو خونه ای زمستونی داشتم ولی اینقدر شیطونی میکنه و کثیف می کنه که هر دو دستش واسه یه روز هم کمه!
یه سری خرید دوباره براش کردم.
بادی شلوار مارک bcc قیمتش 22000 شد.
بادی شلوار سیب سبز از خیابون قائم مقام 27000 تومن. شبیه کارترزه شلوارش جیب داره خوشگله تو عکس معلوم نیست.
حالا که پوشیدم دیدم خیلی بزرگشه فکر کنم برای سال دیگه اش خوبه! البته اگه وزن بگیره. فعلا قابل استفاده نیست.
این بادی مارک next دیدم قیمت و جنسش خوبه واسه عید خریدم. 10 تومن
اینم بلوز شلوار مادرکیر . 42000 تومن
براش کاپشن گرفته بودم تو مغازه نپوشید فروشنده گفت ببر خونه اگه کوچیک بود پولتو پس میدم. آوردیم خونه کوچیک بود بردم پس بدم از بس که فروشنده اش گل بود و خوش اخلاق و کلی لباس برام باز کرده بود روم نشد پولمو پس بگیرم. منم مادرکیر که ببینم دست و پاهام میلرزه! دیگه اینو خریدم.
خیلییییییییییییی هم راضی ام شلوارش لاینر داره خیلی خوش دوخت و شیکه صبحها همینو رو لباس تو خونه ایش می پوشه با عمه اش میره پارک. چند بار هم شستم هیچیش نشده.
اینم از زیروتن خریدم 9500
زیرو تن جنسهاش حرف نداره یعنی از کارترز هم بهتره. فقط بدیش اینه که تا میاره سریع تموم میشه. واسه من کلی بادی هارو زیرو رو کرد تا سایز 2 سال پیدا کنه.
همکارای من همه لباس بچه هاشونو از اونجا می خرن. واسه خودم هم یه زیر سارافونی با یه شلوار جذب خریدم که اونم جنسهاش عالیه.
حالا حراجش که شد میگن عالیه بهتون خبر میدم. مغازه اش هم کوچه پایین سیب سبز هست تو قائم مقام.