2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بادی های رو به عنوان زیرپوش مصرف می کنم
تو خنه به عنوان لباس البته با یه شلوار
بیرون هم استین کوتاه با یه بلوز وشلوار روش
برای همین می گم کارترزها یا مادرکر یا کلا این خارجی ها خوبه چون نازکه اشور و به اوران اینا خیلی کلفته خودش به تنهایی باید پوشیده بشه

مال منم دون دون نشده حتی اینا که از ایران گرفتم ولی باز میشه که من میگم خوبه چون یه سال می پوشه با این که محمدمهدی به نسبت درشته و همه چیزاش زودی کوچیکش میشه ولی مثلا یه پک بادی 18 ماه رو از عید باز کردم هنوزم داره می پوشه و حالاحالا ها هم اندازشه

تابستونا به عنوان لباس تک بود بعد لک و اینا شده الان نقش زیرپوش بازی می کنه!!!

مادر صرفه جو رو حال می کنید؟؟؟
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
منم از بادی فقط به عنوان زیرپوش استفاده میکنم فکر کنم اینایی که اینجا هست تایلندی باشه یا چینی درجه 3 چون من اونایی رو هم که از روی خود سایت کارترز سفارش میدم چینی هستن البته لباسای کارترز کلا ظریفن حتی بافتاش ولی بادیاش یه خوبی که دارن اینه که با بچه بزرگ میشن انگار قدشون کش میاد منم بادیای 12 ماهگی آوینارو هنوز تنش میکنم
اشور انقد گرون شده هانیه؟؟!!
خیلی هم دوسش ندارم چون نخ خالص نیست. چه کاریه اینهمه پول بدی!
از من که صرفه جو تر نباید باشین! الان میگم ... آخه من شلوارکای تابستونیشو با یه جوراب شلوار تو خونه میپوشم! حیفم میاد ممکنه سال دیگه تابستون کوچیکش شده باشه!
یا جوراب شلوارای پارسالشو پنجه هاشو بریدم تو خونه با یه جوراب دیگه میپوشم..
بادیای کارترز یکسالگیشم خدا رو شکر کش اومده اندازه شه اما زیرپوش دیگه! ولی اصلا دون دون نشده!
آشور خیلی گرون شده

ولی چون ضخامت کارترز کمه و برای زمستون باید چند تا رو هم بپوشونم و ارمیا هم خیلی گرمایی نیست به همین دلیل آشور گرفتم

شاید برای بچه هایی که گرمایی هستن و زیاد عرق میکنن کارترز که نازکتره بهتر باشه
نمیدونم والا اون گیلاسیه رو یه بار شستم پرزهای ظریف دون دونی داده اگه تو عکسم ببینید یقه اش از اون دوتای دیگه که هنوز شسته نشده شلتره،یه جورایی بچه شلخته دیده میشه من دوست دارم تو خونه هم لباسای نینی مرتب وصاف وصوف باشه.

از نظر ضخامت اگه دمای خونه 27درجه باشه کارترز با یه زیر پوش به نظرم خوبه ولی اگه کمتر باشه بچه یخ میکنه.
من از آشور بدم نمیاد درسته که سفت میشه ولی دوامش وضخامتش رو دوست دارم.بعضی مواقع هم رنگ وروش خوبه ولی بعضی وقتها نه!!!!!!!!!!مثلا لباس هندونه ای بادیش رنگ وروش نرفته ولی شلوارش خیلی بیریخت وشلخته شده.

بچه ها یه چیزی میگم نخندینامن معتقدم برای بچه بادی شلوار خوب نیست اگه گفتید چرا؟؟؟

چون این شلوار مخملها رو دوست دارم هم جذب تن هستن وهم گرمن.ترجیح میدم پاییز و زمستون بادی یا بلوز تک بخرم وبا این شلوارا ست کنم به نظرم بچه خوش تیپ تر میشه تا با این شلوارای گل وگشاد.

سمانه منم بادی شلوار سر هم نمیخرم مگه مال همون نوزادی که ست گرفتیم
همیشه شلوار جدا میخرم برای روز. شلوار نخی هم برای شب. البته امسال برای شبش نخریدم.هنوز پارسالیارو میپوشم. یه کم کوتاهه ولی خوبه برای شب. جورابای نرم و نازک هم شبا براش میپوشم پتو نگه نمیداره خیلی زود پاهاش یخ میکنه! یه پتو هم داشت پارسال اندازه ش بود که شکل کیسه س.. هر وقت گذاشتمش تو اون خیلی از بابت اینکه پتو رو کنار نمیزنه خوب بود اما از اونجاییکه خیلی گرمایین مایا بانوی ما خیس عرق میشد!
ملی منم از این کارا زیاد میکنم تازه من شلوارایی که کوتاه شدن و شلورک میکنم زمستونا با جوراب شلواری تنش میکنم یا سارافونای اسپرتشو که کوتاه شدن با شلوار تو خونه تنش میکنم آخه حیفن دیگه
لباسای آوینا بیشتر براش کوتاه میشن عرضی خیلی فرقی نمیکنه فقط رشد طولی داره هههههههههههههه
سارا دقیقا بچه های ما انگار فقط قد میکشن .. تازه مایا قدشم خیلی بلند نیست. تپل که نمیشن! خاله م میگه تازه از پوشک بگیرینشون کلی شلوارای قدیمیشون که تنگ بودن بازم اندازه شون میشه! هه هه!
راستی لباسای مایا هم رسید که از نی نی بیوتی خریده بودم. خوشگلن دوسشون دارم ولی به تایلندیا نمیخورن انگار تایلندیا واسه ما درجه سه میفرستن.. من خودم از تایلند کلی لباسای عالی خریده بودم برای مایا.. اینا شبیه همین ایرانیای با کیفیتن.....قیمتشم 26 تومن
IMG4UP
2810