2777
2789
میگما تو نت نوشته گال امکان داره از مثلا سگ به انسان هم منتقل بشه😕

من هر مقاله ای که تو نت هست دروغ بهت نگم بالای ۳۰ بار خوندم،کل تاپیکای نی نی سایت و بالای ۵ بار خوندم،ولی اصلا امکان ش نیست از حیوان به انسان منتقل شه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد دیگه هیچ وقت اون خارش و سوزش برنگشت؟منم دقیقا سوزش شدید دارم،انگار پاهام مال خودم نیست،شما از کج ...

نه الان ک پنج ماه گذشته برنگشت خداروشکر منم رفتم دکتر گف گال هست هر چیم دنبال پماد گشتم اهواز اصلا نبود سفارشی خریدم

نه الان ک پنج ماه گذشته برنگشت خداروشکر منم رفتم دکتر گف گال هست هر چیم دنبال پماد گشتم اهواز اصلا ن ...

واقعا مرسی ازت که تجربتو در اختیارم گذاشتی خیلییی کمک کننده بود برام❤❤❤امیدوارم به هرچی میخوای برسی،دیگه هم هیچ وقت مریض نشی

چون که تو این تاپیک امروز خیلی احساس نگرانی کردم،پست میزارم که نتیجه رو به کسایی که تاپیک و تا آخر میخونن بگم،من دیشب تمام مدت انگار که پاهام روی صفحه ی میخی بودن بس که میسوخت و گزگز میکرد،چون درمان گال کرده بودم فکر میکردم از اون هست ، وگال برگشته،درصورتی که تمااام نکات رو رعایت کرده بودم موقع درمان،ولی وسواس فکری دارم،خلاصه شو بگم ،گفتم حتی اگه گال هم باشه من نمیتونم این احساس کشیدگیه پوستمو تحمل کنم،روغن میزنم اگه خوب بشه که از خشکیه پوسته اگه هم کوتاه مدت خوب بشه که معلومه گاله و فردا دوباره شروع به درمان میکنم،ولی خداروشکر کرم که زدم انگار یه سطل آب ریختی رو آتیش،پوستم دیگه نمیسوزه،من پوستم بخاطر ۴ بار پرمترین خیلی خشک شده بود،۲ روز پیش هم با آب خیلی داغ حمام کردم که فک کنم پوستم شدیدا دچار خشکی شد،خواستم بگم نترسید،واقعا پرمترین موثرهست،الکی هم هی به گال شک نکنید،امیدوارم این تاپیک هیچ وقت به کارتون نیاد،چون استرسش منو کشت

کل بدنتو بزن لوسیونشو صابونیم ک استفاده کردی دیگه استفاده نکن یا کسی دیگ استفاده نکنه 

صابون گوگرد تا چ. حدی تاثیر گزاره؟ 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
کلا تو خونه دونفریم منو همسرم،که جفتمون باهم درمان و شروع کردیم ،من خیلی رعایت کردم،اصلا نمیدونم،چرا ...

خوب شدین؟ 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
خب من حیواناتی که جرب داشتن بادست بدون دستکش درمون میکردم البته دکتر دامپزشکی دارو داده بود ،هیچ وقت ...

عزیزم من خرگوش دارم و جرب داشته یعنی بچه خرگوش گرفتم..بدنم میخاره یعنی ازش گرفتم؟میدونید برای جرب باید چکار کرد یا گال