خب من حیواناتی که جرب داشتن بادست بدون دستکش درمون میکردم البته دکتر دامپزشکی دارو داده بود ،هیچ وقت خودم نگرفتم ازشون ،شایدم بخاطر محلولی که برای درمانشون استفاده میکردم به پوست خودمم میخورد نگرفتم🤷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این پماد زود درمان میکنه نگران نباش فقط بدنتو همیشه چرب کن چون خشکی بدن خارشو بدتر میکنه
همین پرمترین و میگی عزیزم؟من اینو ۴ بار زدم،آخه،ولی پوستم انقد خشک شده که نگو،روی پوستم شیار های عمیق افتاده،الانم نمیدونم این سوزش از خشکیه شدید پوستمه یا گال،حتی به دکتر زنگ زدم میگه گال نیست،چون هیچ قرمزی و زائده ای ندارم
همین پرمترین و میگی عزیزم؟من اینو ۴ بار زدم،آخه،ولی پوستم انقد خشک شده که نگو،روی پوستم شیار های عمی ...
اره همینو میگم منم هیچ علامتی نداشتم ن جوشی نه هیچ قرمزیی نه هیچی ولی خارش شدددییید ها من ایقدگشتم پیدا نکردم اخر اینترنتی سفارش دادم لوسیونشو با یبار استفاده خوب شدم بماند ک شب بعد استفادش پوستم کنده شد از بس خارش شدید شد