2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105194 بازدید | 14885 پست
سلام‌محیای عزیزمای جانم،عیبی نداره قشنگم، گاهی ما‌هم‌اینجوری میشیم،دل و دماغ هیچ‌کاری رو‌‌نداریمخسته ...

منم تو بحث ها همینم 

😄

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام بچه ها صبح اولین روز هفته اتون بخیر اینجا بارونه 🌧🌧🌧🌧🌧🌧😃😃😃😃😃😃

اول  هفته و بارون 

ای ج جان 

هفته عالی رو شروع کردی محیا جون 

خداروشکر 😍😍

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها 

آخر هفته یه چالش داشتم 

که خییییلی ازم انرژی گرفت 

واقعا احساس می‌کردم هیچ انرژی تو وجودم نیست 

الان خدا رو شکر خوبم❤️🙂🤲

من عادت دارم میشینم فکر میکنم که این اتفاق ناخوشایند چه نکات +داره

یکی از فوایدش این بود که 

که منو  یه مامان قوی تر کرده 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب و ناخوب که باعث رشدم میشه

ان شاء الله هفته خوبی داشته باشیم 

پر از حس حضور خدا 

پر از حس خوب خوشبختی 

پر از با هم بودن و همدلی 🤲❤️😍

اول هفته و بارون ای ج جان هفته عالی رو شروع کردی محیا جون خداروشکر 😍😍

فدات بشم فاطمه جان آره خیلی 

صبح در تراس باز بود ی سوزی میومد ک نگو 

رفتم دیدم بارونه انقد ذوق کردم😃😃😃😃

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام محیا جونم خوبی 🥰من اصلا حوصله ندارم خونه تمیز کنم 🤕اصلا تصمیم میگیرم یه چیزی میشه که اول این ...

منم چند وقتی بود ک قرار بود خونه تکونی کنم

دیگه نشد 

پری روز استارتش رو زدم 

فاطمه موقعه ای ک ناراحتم اگه خونه ام کثیف بشه بیشتر استرس میکشم پس همیشه تمیز کاری میکنم ذهنم درگیر میکنم اینطوری 

نصف کارام مونده 

ولی خونه رو حسابی برقی بوقی کردم 😻

😄😄😄😄😄 فعلا قهریم 

الان براش داغ کردم خورد رفت سرکار 

وای امان از سیبیل و وسط ابرو برم لیزر شون کنم راحت بشم 

ولی میگن مث اینکه باز بر می‌گردن 

سلاممممم عزیزم خوبی صبحت توام بخیر روز بارونی به خیر و مبارکی باشه انشالله 🥰😍🫶🏼❤️😍🥰این سمتا که ...

سلام فدات فدات عزیزم 

تو ک جات بهشته 😄😄😄

راستی کی برمیگردی تهران؟

😂😂😂😂😂😂وای بابای پسرم ، اینا لقبای بعد قهرن که هممون بهشون میگیم 😂😂😂😂😂خواهر عزیزمممممم اصل ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 آره همون 

قربونت عسلم 

انقد خستم 😮‍💨😮‍💨

ولی میارزه خونه برق میزنه تازه خیلی کارا دارم دوباره 🙂

چند روز دیگه میرم آرایشگاه 😊😊

سلام بچه ها آخر هفته یه چالش داشتم که خییییلی ازم انرژی گرفت واقعا احساس می‌کردم هیچ انرژی تو وجودم ...

خداروشکر فاطمه جان 

ما مادرا اگه ام نخوایم باید بخاطر بچه هامون ک شده قوی باشیم 

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ خان ...

خوش بکزذه بهتون عزیزم 

خونه مامان ی چیز دیگه اس واقعا 

سلام آزی خوشگل فدات عزیزم آزی قهر مام زیاد طول نمیکشه نهایت ی روز 😊حیف نمیتونم زیاد بازش کنم خسته ا ...

فدات محیاجونم،

گلم‌خصوصی منم چنروزی میشع ،ک‌ باز نمیشه

دیدی چنروز پیشا سوال در مورد پوستم، همینجا از ساحل پرسیدم‌نشد برم‌خصوصی...الانم ۱پیام‌دارم تو خصوصی باز نمیشه واسم خوشگلم...ببشید خواهری🫠 

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام بچه ها صبح اولین روز هفته اتون بخیر اینجا بارونه 🌧🌧🌧🌧🌧🌧😃😃😃😃😃😃

به به بارون

نه بابا احتیاجی نداره خیلی زود خوب میشن پوست زیر چشم هر کدوممون اینجوریه امکان داره به ترکیبات بعضی ...

مرسی عزیزم، لیمو ترش رو دارم، حتما امشب میزنم

فدای محبتت🌹🌹🌹

ای جانمممممممم مبارکش باشه بلا خانوم خوشگل 💞🥂🧿❤️🫶🏼بلهههه که مشتاقیم ببینیم 💕😍💕😍💓💞💕😍ای خ ...

مرسی خوشگلم🌹🌹🌹

اره کلی خوشحال شد 🥰

فداتتتت

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ خان ...

سلام‌قشنگم،،،

ساحلی من برعکسم‌ خونه‌مامانم بیشتر لش میکنم🤭🤭🤭

سلام بچه ها آخر هفته یه چالش داشتم که خییییلی ازم انرژی گرفت واقعا احساس می‌کردم هیچ انرژی تو وجودم ...

عزیززززم🫀🫀

2810