2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105194 بازدید | 14885 پست
سلام دخترا شب زیباتون بخیر دخترا من شرمنده روتون شدم بچه ها پیام هاتون رو کم و بیش میخونم ولی نمیدون ...

سلام‌محیای عزیزم

ای جانم،عیبی نداره قشنگم، گاهی ما‌هم‌اینجوری میشیم،دل و دماغ هیچ‌کاری رو‌‌نداریم

خسته‌نباشی قشنگم🧿🩵✨️🩵✨️😗😗😗

..منم باید شروع کنم‌خونه تکونی رو، منتظر بودم‌تولد دخترمو‌بگیرم‌بعد ..

با شوهرت آشتی کن گل، من‌ هیچوقت‌ نمیزارم‌ کارمون ب قهر بکشه، سعی‌میکنم تو بحثامون سکوت کنم، بعد ک‌اوضاع آروم شد، ازش گله میکنم...این‌شگرد منه. و‌جوابه خدایی...☺️

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلام خوشگلا....امروز تولد دخترمو گرفتیم، جاتون سبز ،خیلی خوب بود...اگه دوسداشته باشین‌عکس تم ک درست کردیم‌رو بزارم‌واستون، البته نمونه ی ، گوگلی رو‌میزارم.عکس اصلی رو بخاطر لو نرفتن‌نمیزارم🤭

بخاطر حضور یک‌نفر، با سالهای قبل فرق داشت تولدمون. ☺️

خیلی خستمه، نیاز ب یه استخر اساسی دارم🏊‍♀️

و یه خونه‌تکونی هم در راه است...خدایا کمکم‌کن

شبتون خوش زیباترینا🩵🩵🩵🩵✨️✨️✨️✨️🩵🩵🩵🩵

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌محیای عزیزمای جانم،عیبی نداره قشنگم، گاهی ما‌هم‌اینجوری میشیم،دل و دماغ هیچ‌کاری رو‌‌نداریمخسته ...

سلام آزی خوشگل فدات عزیزم 

آزی قهر مام زیاد طول نمیکشه نهایت ی روز 😊

حیف نمیتونم زیاد بازش کنم 

خسته ام بخدااااااااااااا 

تولد عشق قشنگ من مبارک 

آره اونورا هوا گرم ترم هست 

ولی اینجا خنکه 

آره آزی منتظریم برا عکس عکس واقعی باشه ک چ بهتر تو خصوصی 😃😃😃😃😃😃

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ساحلی چیز خاصی ک‌چرب باشه استفاده‌نمیکنم اخه...ضدافتاب بی رنگ مخصوص پوست‌چرب. خب شوینده و‌تونر و ژل ...

نه بابا احتیاجی نداره خیلی زود خوب میشن پوست زیر چشم هر کدوممون اینجوریه امکان داره به ترکیبات بعضی از مواد بهداشتیا واکنش این مدلی بده که باید چربی رو توی اون ناحیه نرمال کرد 

آزگل جون اگه قرص ویتامین سی یا لیمو تازه هر چیزی که ویتامین سی داره داری بزن به زیر چشمت و یک ربع بعد بشور منتها لیمو چون قویه با ژل آلوئه ورا مخلوطش کن 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
شش نشانه بلوغ‏۱- لازم نیست همه چیز رو با دیگران در میان بگذاری (بیشتر آدم ها به هیچ جاشون نیست و بعض ...

❤️💘🫶🏼💘❤️🫶🏼💘❤️🫶🏼❤️💘🫶🏼❤️💘

دقیقااااا 

هرروز بیشتر متوجه میشیم که باید فقط روی خودمون حساب کنیم 

سلام دخترا شب زیباتون بخیر دخترا من شرمنده روتون شدم بچه ها پیام هاتون رو کم و بیش میخونم ولی نمیدون ...

😂😂😂😂😂😂وای 

بابای پسرم ، 

اینا لقبای بعد قهرن که هممون بهشون میگیم 😂😂😂😂😂

خواهر عزیزمممممم اصلا خودت رو ناراحت نکن بهترین کار رو کردی خودت رو با کار خونه سرگرم کردی عزیزم احساس تمیزی و مرتبی خودش روحیه بخشه 😍♥️تنت سلامت باشه 

نوش جونت اون زرشک پلو محشر که می‌دونم دستپختت عالیه 🧿💓

با تمیز کردن خونه ، رسیدگی به پوست و ظاهر خودت ، با آشپزی ،از افکار و روزمرگی کسل کننده میتونیم روحیه بگیریم 💞🥂 انشالله به زودی خبر خوبی هم از سلامت عموت بشنویم 🧿 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

تمرین ها چیه

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

اینجا ما با گزارش روزانه از امور روزمره مون برای حال خوب خودمون تلاش میکنیم و ایده میگیریم از دوستامون که چطوری میتونیم در جهت اهداف مون روزمرگی مون رو پیش ببریم و هدفمند باشیم 

به خودمون بیشتر اهمیت بدیم 

به داشته هامون و شکر گذارشون باشیم 

ما اینجا چند تا از تمرینات رو باهم دنبال کردیم که توی تاپیک های مدیر هست به صورت قفل شده اینجا هم گزارش روزمرگی داریم .. 

تمرینات کامل تر رو میتونین از تاپیک های کاربر vago دنبال کنین 

سلام خوشگلا....امروز تولد دخترمو گرفتیم، جاتون سبز ،خیلی خوب بود...اگه دوسداشته باشین‌عکس تم ک درست ...

ای جانمممممممم مبارکش باشه بلا خانوم خوشگل 💞🥂🧿❤️🫶🏼بلهههه که مشتاقیم ببینیم 💕😍💕😍💓💞💕😍ای خدا عسل خانوم 🍯🍰حتما کلی خوشحال شده 🙊❤️🫶🏼

تنت سلامت باشه عزیزم ♥️ پیشاپیش به دل خوش و بدون خستگی انجام بدی 🥰💖🥰💖🥰💖

سلام بچه ها صبح اولین روز هفته اتون بخیر اینجا بارونه 🌧🌧🌧🌧🌧🌧😃😃😃😃😃😃

سلاممممم عزیزم خوبی صبحت توام بخیر روز بارونی به خیر و مبارکی باشه انشالله 🥰😍🫶🏼❤️😍🥰

این سمتا که باد شدید میوزه و شبا سرده دلم میخواد برگردم خونمون بارون رو ببینم دوباره بیام اینجا خونه مامانم 😂🙊کاش میشد 

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 

خانوما من امروز می‌خوام خودم دست به کار آشپزی شم 

این روزا واسه مامانم همه کار میکنم 😂😬حالا اگه خونه خودمون بودیم من همه جام درد میکرد و لش میکردم 

.. امروز رو پر از انرژی مثبت می‌سازم واسه خودم 😂چون اول هفته ست و تفریح تعطیل ،جملات مثبت ،عکسای مثبت ،فعالیت بیشتر 

امیدوارم تا برمی‌گردم یه چند سایزی رو لاغرکنم 

.. 

خانوما حالا که اول هفته ست من واسه این هفته پیگیری وام و جواز رو هدف قرار میدم 

💖🫶🏼💖🫶🏼💖🫶🏼

سلام محیا جونم 

خوبی 🥰

من اصلا حوصله ندارم خونه تمیز کنم 🤕

اصلا تصمیم میگیرم یه چیزی میشه که اول این تمیز کاری رو تعطیل میکنم 😶

با بابا پسرت هم آشتی کن 

مطمئنن دلش لک زده بوده برای دستپختت😄

ان شاء الله حال عمو هم خوبه 🤲

من نمیدونم این سیبیلا چیه که اینقدر هم قدرت رشد بالایی دارن 🤦‍♀️😁

برو آرایشگاه خوشکل کن. دلبری کن 😉

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
2810