2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105139 بازدید | 14881 پست
سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ من ام ...

سلام ساحل جون خوش بگزره 

به به ترشی  نوش جونتون بشع

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها صبحتون بخیر 

من این روزا اصلا حال رو ب راهی ندارم پر از حس خشم و ناراحتی و استرس و عصبی هستم 

پسرم اصلا خوب نیست پدر پدرپدر مو در آورده مدام جیغ و داد میزنه 

هرچیزی بخواد اول ی سری خوب جیغ و داد میزنه بعد میگه فلان چیزو میخوام😶😶😶😶

منم مدام سرش داد میزنم حتی چندروز پیش کتکش زدم دست خودم نبود حمله عصبی بهم وارد شد بعدا عذاب وجدان داشت خفه ام می‌کرد

ولی صبرم دیگه از این همه گریه و زاری پسرم تموم شده 

هرچیزی ک دم دستش باشه میکوبه ب زمین

چیکار کنم من 

😂😂😂😂😂😂😂😂 عزیزمممممم تنت سلامت باشه عوضش میری بیرون چهارتا آدم میبینی با مامانای دیگه دوست می ...

قربونت عزیزم😂

سرویس گرفتم‌واسش ساحلی، امروز اومد دنبالش...

خداروشکر... 

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام بچه ها صبحتون بخیر من این روزا اصلا حال رو ب راهی ندارم پر از حس خشم و ناراحتی و استرس و عصبی ه ...

سلام عزیزدلم،خوبی محیاجونم؟؟؟

عزیزم‌حق دایی اینروزا خیلی از لحاظروحی بهم‌ریختی بخصوص سرجریان عموت... 

خب ببین‌چی میخواد پسرت، همون بار اول میگه بهش بده، ک قرار نباشه گریه کنه... هرروز براش آیه الکرسی بخون آرومتر میشه

سلام ازگل جونم خوبی چه خبر حالت خوبهبچه هات خوبنآره منم اون روز انقد از دوقلو های ساحل ذوق کردم خدا ...

سلام‌ دنیاجونم خوبی؟؟؟

ای جونم،🧿❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اره،خواهر... چندماه اول اینجوری هستی،انشالله کم‌کم خوب میشی...من درد رو فقط ۲ماه اول داشتم 

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ من ام ...

سلام‌قشنگ‌من... عافیت باشه گل

به به، ترشی 😋

سلام عزیزدلم،خوبی محیاجونم؟؟؟عزیزم‌حق دایی اینروزا خیلی از لحاظروحی بهم‌ریختی بخصوص سرجریان عموت... ...

فدات مهربان 

آزی باور میکنی الکی جیغ و داد میکنه فقط

مثلا بگه میوه میخام خوب اول خوب گریه و زاری میکنه بعد میگه میوه میخام😶😶😶😶

منم کم صبرم این روزا کلا بهم ریختم 

انقد پوست صورتم تیره شده 🥺

زیر چشام گود شده 🥺

جونت بی بلا عزیزم والا چون برای باردار شدن مشکلات زیاد داشتم و بعد اونم خطر سقط داشتم از هر دارویی م ...

الهی بگردم 🤗

اوایل همین جوریه 

درست میشه ان شاء الله 

قرص دمیترون، قرص ضد تهوع هست 

حتما از دکترت بپرس اگر مشکلی نداشت بخور 

ان شاء الله بهتر میشی

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
انشالله عزیزدلمممممم 🧿 🫀 چقدر قشنگ بود خداروشکررررر

سلام عزیزم 

ان شاء الله انرژیش به هممون میرسه 😍

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
ای جاااااانممممممم شیرین عسلا 🥂 میرن مدرسه الهی 🥰💘🥰💘🥰💘🧿انشالله سلامت و موفق باشن خواهر زاده ...

ممنون فدات شم 🤗🥰

ان شاء الله 😍😍😍😍

🙈 ☺️💪

فدات مهربان آزی باور میکنی الکی جیغ و داد میکنه فقطمثلا بگه میوه میخام خوب اول خوب گریه و زاری میکنه ...

عزیزززززم🥺

محیا گاهی بچها ب چشم آدما عزیز میان، و چشم میخورن یجورایی...واسش دعابخون ،من همیشه ۷ تا و ان‌یکاد،میخونم برا بچهام

عزیزززززم🥺محیا گاهی بچها ب چشم آدما عزیز میان، و چشم میخورن یجورایی...واسش دعابخون ،من همیشه ۷ تا و ...

آزگل نمیگم پسرم خیلی خیلی خیلی خوشگل اصن تعریف نمیکنم 

ولی خیلی شیرین زبونه هرکی رو دیدم میگه پسرت خیلی خیلی ب دل میشینه 

همش قربون صدقه اش میرن 

منم براش آیت الکرسی میخونم همیشه اسپندم دود میدم 

2810