2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105143 بازدید | 14881 پست
سلام آزگل❤️ای جانم❤️مبارک باشه اولین روز مدرسهان شاء الله یه سرویس خوب پیدا میشه منم پسر کوچیکم رو ب ...

سلام‌فاطمه جون

قربونت خواهرم...

مبارک‌مسر شما هم.باشه...

چ خوب، ک نزدیکتونه

انشالله ک‌خیر میگذره،😂😂😂 بی خیال کَل ننداز با مردم‌خواهر من😉

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام‌فاطمه جونقربونت خواهرم...مبارک‌مسر شما هم.باشه...چ خوب، ک نزدیکتونهانشالله ک‌خیر میگذره،😂😂😂 ...

ممنون عزیزم 

فاطی کماندو وارد میشود☺️🤸‍♀️🤸‍♀️🤺

چشم دیگه دعوا نمیکنم🤭

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم فاطی کماندو وارد میشود☺️🤸‍♀️🤸‍♀️🤺چشم دیگه دعوا نمیکنم🤭

😂😂😂عزیزدلییی

سلام بهمگی صبتون ب عشق...

من الان باید ناهار بپزم، دیگه خداحافظ روزای خواااابالو🥱

خداحافظ استراحتتت🦦

خداحافظ بیکاری😂😂😂

سلام عزیزدلمممممخریدات مبارکت باشه عشقای خداااا😍😍😍😍 خنده های توی خوابشون‌ک دل آدمو میبره🧿🩵خیلو ...

سلامممممممم عشقممم مرسییییییییی نازنینم 💘 💘 اره حتمااا بهش فکر کن 😂🥰

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام ساحل صبحت بخیر فدای سرت دوباره از نو بساز اون پیج رو خریداتم مبارک خوش بگزره بهت عزیزم ❤️❤️❤️

سلامممممم مرسییییییییی قشنگم 💘 خوبی؟؟ حال عموت بهتره ؟؟

سلام عزیزم 🥰من چه خودم خرید برم چه بشنوم کسی رفته خرید قیافم اینجوریه😁😁😁مبارکت باشه 🤗قربون برم ...

سلاممممممممم مرسییییییییی عزیزدلمممم چشمت سلامت کاش میشد بیام من از خدامه 🥰💘🥰💘🥰💘

قربون مهربونیات 

مرسییییییییی انشالله خودتم پرروزی باشی ♥️ 🫀 

سلام آزگل❤️ای جانم❤️مبارک باشه اولین روز مدرسهان شاء الله یه سرویس خوب پیدا میشه منم پسر کوچیکم رو ب ...

ای جاااااانممممممم شیرین عسلا 🥂 میرن مدرسه الهی 🥰💘🥰💘🥰💘🧿

انشالله سلامت و موفق باشن خواهر زاده هام 

😂😂😂😂😂خسته دعوا نباشی عزیزم 💪🏼

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی و تندرستی جسم و روح خدایا شکرت بخاطر امروزم که پ ...

انشالله عزیزدلمممممم 🧿 🫀 

چقدر قشنگ بود 

خداروشکررررر 

سلام بهمگی صبتون ب عشق...من الان باید ناهار بپزم، دیگه خداحافظ روزای خواااابالو🥱خداحافظ استراحتتت🦦 ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 عزیزمممممم تنت سلامت باشه 

عوضش میری بیرون چهارتا آدم میبینی با مامانای دیگه دوست میشی 

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 

من امروز رو واسه خودم متفاوت میکنم با حموم رفتن با فیلم دیدن 🙉 بلاخره واسه فیلم باید بلند شم آشپزی کنم 

امروز مامانم  بساط ترشی خریده و بساط درست کردن مواد فلافل چیده که باید اونا رو هم انجام بدم 

انشالله شما هم روزمرگی خوبی رو داشته باشین 🫀 

سلام‌دنیای قشنگمدوقلو داری ؟؟؟🥹🥹🥹🥹🧿🧿🧿🧿من، دورشون‌بگردم...چقد خواهر زاده دارم منالهی شکرتتتت� ...

سلام ازگل جونم خوبی چه خبر حالت خوبه

بچه هات خوبن

آره منم اون روز انقد از دوقلو های ساحل ذوق کردم خدا به خودمم دوقلو داد خدانکنع عزیزم خدا حفظت کنه خاله جون

ولی خدایی ازگل خیلی درد دارم و حالم بده

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
سلام عزیزم ای جانن😀دیگه مامان شدن سختی هم داره 🥰ولی بهت قول میدم بعدا اصلا یادت نیاد این چیزا رو � ...

جونت بی بلا عزیزم والا چون برای باردار شدن مشکلات زیاد داشتم و بعد اونم خطر سقط داشتم از هر دارویی میترسم بخورم ولی ابن بار برم حتما باید به دکترم بگم چون واقعا دارم اذیت میشم

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
2810