شنبه نوبت عمل بینی دارم خواهرم که همش جوری حرف ممیزنه و نشون میده که انگار من میخوام برای مردم عمل کنم یعنی عذاب وجدان بهم میده بعدم تا حرف عملو میزنم بحثو عوض میکنه مادرمم میگه نکن مراقبتش سخته چون خودش کمرشو عمل کرده نمیتونه بیاد پیشم همش میگه حیف هزینه نکن فلان بابامم هنوز نمیدونه اگر بدونه مصیبته شوهرمم تا حرف عمل میزنم میگه وای بسه فهمیدیم میخوای عمل کنی من پر از استرس و ناامیدی شدم واقعا دلم گرفته
اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی میخوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دماغم عقابیه سر پایین قوز زیاد وگرنه هار نشدم که
اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی میخوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
بعنوان کسی که تمام اون مراحلی که گفتی گذرونده میگم که اگه بینیت معمولیه عمل نکن سخته واقعا
عقابی سرپایین قوز دار نمیتونم دیگه من تصمیمو گرفتم
اگه با عمل قراره زیباتر بشی و اعتماد به نفست بالاتر بره عمل کن...ولی خیلی بده هیچکس پشت آدم نباشه و ...
اره دقیقا ولی واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم دماغم عقابی قوز دار سر پایین بخدا نمیتونم صبرکنم
والا یه جوری شده ماها که دماغ بزرگ داریم رومون نمیشه با این دماغ بیرون بریم 😄اسی عزیزم با خیال راحت ...
اره دقیقا اگر بابام بفهمه که هیچی