2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105143 بازدید | 14881 پست
سلام بچه ها صبحتون بخیر من این روزا اصلا حال رو ب راهی ندارم پر از حس خشم و ناراحتی و استرس و عصبی ه ...

عزیزم بنظرم اون جیغ و داد رو واکنش نشون دادن قرار داده تو یه مدت هرچقدر جیغ و داد زد اصلا خودتو بزن کوچه علی چپ و نگاهش نکن واکنشی نشون نده بعد که تموم شد اومد سمتت حرف بزنه با محبت بگو که جانم حرفاتو می‌شنوم ، و بهش پاداش بده مثلا اون چیزی که میخواد رو زودتر یا بیشتر و بهتر در اختیارش بزار و حتما بگو که اگه چیزی بخوای بهم با حرف زدن بگی منم بهترینشو بهت میدم 

منظورم به اینه که یه جوری توی نظرش جلوه کن که دیگه با جیغ و داد تو واکنشی نشون نمیدی بد و خوب به خواسته هاش 

♥️خیلی طبیعیه عزیزدلم تنت سلامت باشه انشالله که این مشکلات هم تموم میشه 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ازگل جونم خوبی چه خبر حالت خوبهبچه هات خوبنآره منم اون روز انقد از دوقلو های ساحل ذوق کردم خدا ...

ای خداااااا عزیزدلمممممم 🧿 🫀 من قربون اون دوتا فسقلی برمممم 🙉😋🙉😋🙉 عسل خوردنیا 

عزیزم بنظرم اون جیغ و داد رو واکنش نشون دادن قرار داده تو یه مدت هرچقدر جیغ و داد زد اصلا خودتو بزن ...

ساحل باور کن واکنشی نشون نمیدم بعضی وقتا همون حالته 

فقط جیغغغغغغغ میزنه از ته دلش 

ولی دوس ندارم پسرم لج باز باشه از این ب بعد خدا ی صبری ام ب خودم بده فقط سکوت کنم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 

من امروز خونه مادر بزرگم دعوتم 

این روزای باقی مونده از سفرم رو فقط میرم بیرون و مهمونی 😂🙉امیدوارم پذیرام باشن 

راستی پانته آ و سامیه و زهرا جون خیلی وقته سر نزدم دیشب کلا بفکر شون بودم 

ساحل باور کن واکنشی نشون نمیدم بعضی وقتا همون حالته فقط جیغغغغغغغ میزنه از ته دلش ولی دوس ندارم پسرم ...

حتی اگه شده تا یک ربع نیم ساعت حتی واکنش نگاهی هم نداشته باش من اینو توی مربی مهد کودک خوندم که بعضی وقتا اونا حدود واکنشی مارو میشناسن و می‌دونن قراره چی بشه اینجوری با ادامه دادن به کارشون توجه و محبت میطلبن یه جورایی ناز شون رو بیشتر خریدار میزارن 😂

تو صبوری عزیزم و اینا هم طبیعیه این روزا هم میگذره عزیزم ♥️ 

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ من ا ...

سلام‌خوشگلم...خوبی، فسقلیا چطورن؟؟؟ فردا ۲ماهه‌میشن درستع؟؟؟🩵🩵🧿🩵🧿❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹✨️✨️✨️✨️🧿🧿🧿🧿قربونشون برم‌..

فردا تولد دخترِ منم هست...😊

کادوهاشو ک‌جلو جلو گرفته ،فقط یه جشن‌ کوچولو خودمی واسش میگیرم چون ۲۴ ساعته میگه‌کی‌تولدمه،کی تولدمه😅

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
آزگل نمیگم پسرم خیلی خیلی خیلی خوشگل اصن تعریف نمیکنم ولی خیلی شیرین زبونه هرکی رو دیدم میگه پسرت خی ...

سلام‌محیا جون

ماشالله ،،، خیلی یم‌عزیز و تو دلبروئه بت‌منمون🩵🧿❤️❤️🌹🌹🧿🩵🧿❤️❤️🧿❤️🧿

ارهههه، بچها تو این سن خیلی شیرین زبونن...🧿🥺🧿🩵❤️

چشم بد ازش دور باشه خواهری...

سلام‌محیا جونماشالله ،،، خیلی یم‌عزیز و تو دلبروئه بت‌منمون🩵🧿❤️❤️🌹🌹🧿🩵🧿❤️❤️🧿❤️🧿ارهههه، بچها ...

سلام آزی قربونت برم عزیزم تولد پرنسس خانمم مبارک باشه 

انشالله همیشه ب خوشی ❤️❤️❤️

حتی اگه شده تا یک ربع نیم ساعت حتی واکنش نگاهی هم نداشته باش من اینو توی مربی مهد کودک خوندم که بعضی ...

همین رپمد رو باید پیش بگیرم 

ولی خودم میگم خو عصبیم این روزا 

پریودم شدم 😬😬😬😬 دیگه تیر خلاص زده شد 

سلام آزی قربونت برم عزیزم تولد پرنسس خانمم مبارک باشه انشالله همیشه ب خوشی ❤️❤️❤️

مرسی قشنگمممم🌹🌹🌹🌹

همین رپمد رو باید پیش بگیرم ولی خودم میگم خو عصبیم این روزا پریودم شدم 😬😬😬😬 دیگه تیر خلاص زده شد

عزیززززممممم

2810