2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105157 بازدید | 14883 پست

بهتون پیشنهاد میکنم شماهم یه پیج یا یه حریم خصوصی دیجیتال واسه خودتون بسازین که فقط خودتون باشین و خودتون 😂

چون بعضی روزا ما خیلی شادیم 

بعضی روزا خیلی غمگین 

بعضی روزا پر تلاش و گاهی هم روزمرگی عادی 

خیلی عکس و فیلم و.. داریم که شاید نتونیم به اشتراک بزاریم با نزدیکان و عزیزامون 

یا احساسات متفاوت درونی 

چون میدونیم فقط واسه اون لحظه و اون حال و هواست بعدش اگه بگذره شاید از این حجم مختلف احساسات و واکنش دیگران پشیمون شیم 

.. اگه ثبت شن  میتونیم بعدها شکر گذار قدرت اون لحظه مون باشیم که گذر کردیم یا زندگی کردیم اون لحظه رو 

💕🫀❤️

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ من ...

سلام ساحل صبحت بخیر 

فدای سرت دوباره از نو بساز اون پیج رو 

خریداتم مبارک 

خوش بگزره بهت عزیزم ❤️❤️❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتون پیشنهاد میکنم شماهم یه پیج یا یه حریم خصوصی دیجیتال واسه خودتون بسازین که فقط خودتون باشین و خ ...

راستی ساحل ما عکس خواهر زاده هامونو ندیدیم 

نگی اینا یادشون نیست پشت گوش بندازی 

نفرستی خونت حلاله🤪🤪🤪

سلام‌قشنگام شبتون بخیرمن اینروزا خیلی درگیر بودمامروزم‌کلی خسته شدم‌تو‌ مدرسه‌پسرم، خودم‌بردمش،تا کل ...

ای جانم عزیز خاله اولین روز مدرسه اش مبارک 

اشکال نداره آزی ی سرویس براش بگیر خیالت راحت میشع 

منم امروز و فرداس پری بشم 

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ من ...

سلام عزیزم 🥰

من چه خودم خرید برم چه بشنوم کسی رفته خرید قیافم اینجوریه😁😁😁

مبارکت باشه 🤗

قربون برم جوجو ها رو 

😍😍😍😍

بچه ها اوایل تو خواب قهقهه میزنن

ولی من یه جوری میشدم 😐

میگفتم یعنی این بچه اینجوری قهقهه میزنه😄👀

خداروشکر 

ان شاء الله بتونی فیلم بگیری از خنده شون 

از 

شیرین زبونی هاشون 

طرف ما هم هوا خوب شده خداروشکر 

بپوش 

هنوز وقت هست 

اگرم خیلی سرد شد 

یه سر بیا جنوب 😊

قدمت رو چشم 🙈

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام‌قشنگام شبتون بخیرمن اینروزا خیلی درگیر بودمامروزم‌کلی خسته شدم‌تو‌ مدرسه‌پسرم، خودم‌بردمش،تا کل ...

سلام آزگل❤️

ای جانم❤️

مبارک باشه اولین روز مدرسه

ان شاء الله یه سرویس خوب پیدا میشه 

منم پسر کوچیکم رو بردم پیش دبستانی 

سر کوچمون 

دیگه خودم میبرم تا چند هفته 

بعد خودش میره 

برگشتنی که رفتم بیارمش 

با  بابای یکی از بچه ها بگو مگو کردم😂

ان شاء الله تا آخرش بخیر بگذره🙃🙈

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

الهی به من بیاموز:

ازدیگران شکایت نکنم

بلکه خودم را تغییر بدهم

چرا که کفش پوشیدن راحت تراز فرش کردن دنیاست.

باید درک کنم:

مبارزه انسان را داغ میکند

وتجربه انسان را پخته میکند!

هرداغی روزی خنک وسرد می شود

ولی هیچ پخته ای دیگرخام نمی شود.

@RazeResidan

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی و تندرستی جسم و روح 

خدایا شکرت بخاطر امروزم که پر از حس خوبه 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خ.وب زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر معجزه ای که قراره امروز ببینم ازت 

خدایا شکرت که فصل پاییز رو میبینم و قراره اتفاق های خوب رو تجربه کنم 

خدایا شکرت بخاطر پسر هام 

خدایا شکرت که مسیر پرورش و آموزششون رو هموار کردی 

خدایا شکرت بچه ها عاقبت بخیر و آیندشون روشنه 

خدایا شکرت بخاطر دختر زیبا سالم و صالحم

خدایا شکرت بخاطر اطرافیان عالی ام 

خدایا شکرت که همه کائنات بسیج کردی تا منمعجزه ببینم  بهتر زندگی کنم و حس خوب داشته باشم 

خدایا شکرت بخاطر ثروت و فراوانی در جهان هستی 

خدایا شکرت بخاطر رب بودنت

خدایا شکرت بخاطر ستارالعیوب بودنت 

خدایا شکرت بخاطر جبار بودنت

خدایا شکرت بخاطر ارحم الراحمین بودنت 

خدایا شکرت بخاطر قدرت صبر 

خدایا شکرت بخاطر قدرت کنترل خشم 

خدایا شکرت بخاطر اخلاق خوب 

خدایا شکرت بخاطر لبخند زدن

خدایا شکرت بخاطر هوایی که نفس میکشیم 

آبی که مینوشیم  

غذایی که میخوریم 

لباس هایی که میپوشیدم 

چشم هایی که می‌بینیم 

گوش هایی که می‌شنویم 

قلب هایی که از محبت لبریز ه

سقی که بالای سرمون هست 

فرشی که زیر پایموو 

بالشت زیر سرمون 

ماشین و.... 

خدایا شکرت 

خدایا شکرت بخاطر رزق و روزی حلال و پر برکت 

خدایا شکرت بخاطر اینکه از جایی که فکرشو نمیکنم برام بهترین روزی ها رو برام میفرستی 

خدایا شکرت 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها

سپاسگذارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 🍂🍂🍂🍂🍂

شکر_گزاری#  

ای جانمممممممم مبارکشون باشه اولین روز مدرسه الهی قندعسلا🫀🧿🫀🧿🫀انشالله عزیزدلمممممم به به مامان ...

عزیزدلمیییی توووووو🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام قشنگااا،شبتون بخیردخترا حال عجیبی دارمهمیشه آرامش ساحل منو یاد یکی از دوستام مینداخت که ازش بیخ ...

سلام‌آتاجون

خوبی؟؟؟

عزیزممم، انشالله بگذره برات

سلام عزیزدلممممم

خریدات مبارکت باشه عشق

ای خداااا😍😍😍😍 خنده های توی خوابشون‌ک دل آدمو میبره🧿🩵

خیلوقته از اینستا دل کَندم،حالا شاید ب پیشنهادت فک‌کنم ساحلی😉

راستی ساحل ما عکس خواهر زاده هامونو ندیدیم نگی اینا یادشون نیست پشت گوش بندازی نفرستی خونت حلاله🤪🤪 ...

آی گفتیاااااا😂😂😂

ای جانم عزیز خاله اولین روز مدرسه اش مبارک اشکال نداره آزی ی سرویس براش بگیر خیالت راحت میشع منم امر ...

قربونت عزیزدلمممم

حالا ظهر برم‌دنبالش سرویسارو‌میبینم‌گلم فدااا

2810