2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105167 بازدید | 14884 پست
سلاممممممممم محیا جونم یک مهر تولدت بود؟؟ مبارک باشه عزیزدلم 🫀 💘 🫀 💘 🫀 انشالله امروز اون خبری ک ...

فدات عسلم ن گلم ۱۱ مهر 😎

انشالله انشالله 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام آزی جانم قربونت عزیزم چند روزی بود مریض بودمحال روحیممم داغانه خواهر دوس ندارم فاز منفی داشته ...

سلام عزززیزم...ایشالا بهتر باشی خواهری

انشالله هم از عموت خبرای خوشی بهمون‌بدی

اره خداروشکر هزاران‌بار شکر،ک ختم‌بخیر شد

فدات گلم🩵

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😃💕😃💕قربونت برمممممم شیرین عسلم اره چاره چیه 😃مرسییییییییی نازنینم

عزززیزدلی🩵🩵🩵🩵

سلام‌قشنگام شبتون بخیر

من اینروزا خیلی درگیر بودم

امروزم‌کلی خسته شدم‌تو‌ مدرسه‌پسرم، خودم‌بردمش،تا کلاسشون تشکیل شد،و معلمشو دیدم کمی‌طول کشید،روز اول پریودمم‌بود🥴

هنوز موفق نشدم‌سرویس واسش بگیرم...

انشالله فردا یه آدم خوب پیدا شه واسش.

البته خودمم‌میتونم‌ببرم‌بیارمش، ولی خب از اونطرف دخترم اذیت‌میشه باید صبح زود پاشه باهامون‌بیاد،گناه داره

عزیزم 🥰🥰🥰🥰خداروشکر که دوست داری سعی میکنم بیشتر بزارم 😄

😘😘

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
😂😂😂😂عزیزمممممم همیشه به سیر و صفا منم این مدت همش مهمونی ام گشت و گذار یه دختر دایی دارم که از م ...

خداروشکر که کمک داری

خداروشکر که آشتی کردین❤️❤️❤️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

سلام قشنگااا،شبتون بخیر

دخترا حال عجیبی دارم

همیشه آرامش ساحل منو یاد یکی از دوستام مینداخت که ازش بیخبر بودم

امشب متوجه شدم ازدواج کرده،هم دلم پر ازش هم خیلی خوشحالم

یه آدم که تووو زندگیم مهمه و هیچوقت فراموش نمیشه اینستا بهم پیام داد و حال جفتمون بد شد

دخترا نمیدونم چرااااا انقدر ماه مهر پر درد برام....امشبم تیر خلاص خوردم قشنگ🥲

سلام‌قشنگام شبتون بخیرمن اینروزا خیلی درگیر بودمامروزم‌کلی خسته شدم‌تو‌ مدرسه‌پسرم، خودم‌بردمش،تا کل ...

ای جانمممممممم مبارکشون باشه اولین روز مدرسه الهی قندعسلا🫀🧿🫀🧿🫀

انشالله عزیزدلمممممم 

به به مامان فداکار تنت سلامت باشه عزیزم 💘 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام قشنگااا،شبتون بخیردخترا حال عجیبی دارمهمیشه آرامش ساحل منو یاد یکی از دوستام مینداخت که ازش بیخ ...

سلامممممم عزیزدلم 

ای جان مبارک باشه عزیزدلم انشالله که خوشبخت شن 🫀🧿🥰 ازدواج رفیق خیلی حال آدمو خوب می‌کنه 

انشالله قسمت همه جوونا 

منم پاییز برام کلا فصل متفاوتی نسبت به بقیه فصل هاست چون حتما سطح انرژیم پایین میاد و یه چند مدتی طول می‌کشه خودمو پیدا کنم ولی امسال تصمیم گرفتم متفاوتش کنم و کلی خاطره خوب بسازم که اون ذهنیت دیگه برام تکرار نشه سال های بعد بگم که کلی پاییز واسم پر از حس خوبه

..

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ 

من روز متفاوتی رو داشتم پر از اتفاق  خوب و بد 😅

اول اینکه یه چندتا فروشگاه خوب پیدا کردم که افتتاحیه رو بهشون رسیدم 😅واسه همین چندتا لوازم خونگی و دوتا کفش خریدم قیمت خوب و کیفیت خوب .. این دشت پر سودمه 😂

.. تقریبا دو ماه پیش من تصمیم گرفتم یه پیج داخل اینستا داشته باشم و از تموم حس و حال و افکار و خاطره های روزانه م داخلش به اشتراک بزارم حالت آلبوم دیجیتال کسی رو هم فالو نکرده بودم 😂ولی عجیب بهم حس خوب میداد طوری که توجه هم روی دیزاین غذا رسیدگی به ظاهر ،روحی و.. بیشتر شده بود میخواستم که تصویری رو ثبت کنم که حال اون لحظه و احساس اون لحظمه.. امشب با دوتا کلیک ساده تموم اون استوری و برگزیده استوریا پرید .. الان فقط سکوت اختیار کردم ونمیتونم کسی رو دعوا کنم بابتش 😅♥️مشکل از کنجکاوی خودم بود🥲❤️‍🩹

.. اما با خودم قرار گذاشتم این کارو ادامه بدم حتی قوی تر از قبل .. اون پیج چون فقط خودم بیننده و مجری بودم خیلی بدون قضاوت و بدن استرس و بدون هیچی بود عالی بود 

..میمونه خبر فسقلیا 😂 🙉 اونا این. روزا میخندن یهو خوابیدن توی خواب صدای خنده  و ذوق شون میپیچه تک صدا 🫶🏼💘آخ اون لحظه من همه رو لال میکنم 😂😂خودمم که حالت اغما بهم دست میده همش منتظرم بتونم این واکنششون رو سر وقت ضبط کنم هنوز موفق نشدم 

.. حامد هم بهم قول داده من چند روز دیگه بمونم اینجا امیدوارم یهو دلتنگ خونه و بستگان نشه 😂💘

شما چه خبر ؟؟ اینجا سرد شده یه کوچولو آب و هوا خنک و سرد داره که منو نگران می‌کنه چون من تازه دست به کار شدم واسه پوشیدن لباس رنگارنگ و خنک تابستونی 😂🥲

2810