سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️
من روز متفاوتی رو داشتم پر از اتفاق خوب و بد 😅
اول اینکه یه چندتا فروشگاه خوب پیدا کردم که افتتاحیه رو بهشون رسیدم 😅واسه همین چندتا لوازم خونگی و دوتا کفش خریدم قیمت خوب و کیفیت خوب .. این دشت پر سودمه 😂
.. تقریبا دو ماه پیش من تصمیم گرفتم یه پیج داخل اینستا داشته باشم و از تموم حس و حال و افکار و خاطره های روزانه م داخلش به اشتراک بزارم حالت آلبوم دیجیتال کسی رو هم فالو نکرده بودم 😂ولی عجیب بهم حس خوب میداد طوری که توجه هم روی دیزاین غذا رسیدگی به ظاهر ،روحی و.. بیشتر شده بود میخواستم که تصویری رو ثبت کنم که حال اون لحظه و احساس اون لحظمه.. امشب با دوتا کلیک ساده تموم اون استوری و برگزیده استوریا پرید .. الان فقط سکوت اختیار کردم ونمیتونم کسی رو دعوا کنم بابتش 😅♥️مشکل از کنجکاوی خودم بود🥲❤️🩹
.. اما با خودم قرار گذاشتم این کارو ادامه بدم حتی قوی تر از قبل .. اون پیج چون فقط خودم بیننده و مجری بودم خیلی بدون قضاوت و بدن استرس و بدون هیچی بود عالی بود
..میمونه خبر فسقلیا 😂 🙉 اونا این. روزا میخندن یهو خوابیدن توی خواب صدای خنده و ذوق شون میپیچه تک صدا 🫶🏼💘آخ اون لحظه من همه رو لال میکنم 😂😂خودمم که حالت اغما بهم دست میده همش منتظرم بتونم این واکنششون رو سر وقت ضبط کنم هنوز موفق نشدم
.. حامد هم بهم قول داده من چند روز دیگه بمونم اینجا امیدوارم یهو دلتنگ خونه و بستگان نشه 😂💘
شما چه خبر ؟؟ اینجا سرد شده یه کوچولو آب و هوا خنک و سرد داره که منو نگران میکنه چون من تازه دست به کار شدم واسه پوشیدن لباس رنگارنگ و خنک تابستونی 😂🥲