2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105194 بازدید | 14885 پست
آزگلی من هر چی تا حالا ساحلی گفته از پست هاش اسکرین گرفتم گوشیم پر از اسکرینه😀😀😀🙈اینم یه روش که ...

اره‌منم‌اسکرین میگیرم فاطمه

منتها بس‌ک‌پره نمیدونم‌چی‌ب چیه😄

باید یروز بشینم‌ب‌اینا رسیدگی‌کنم و‌علامت‌گذاریشون‌کنم‌ک‌راحت‌پیدا‌شن

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
آخ جون سوغاتی 🙉🙉🙉😻😻😻دستگاه میکرودرم برای چیه خواهر توضیح.؟ 😂ان شاء الله محیا هم خبر سلامتی عم ...

انشالله ک خوش خبر باشه محیا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک خوش خبر باشه محیا...

ان شاء الله 🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

@عروسکی2  

سلام عزیزم 

خوبی 

خوش خبر باشی قشنگم

میگم اشکال نداره برات تاپیک بزنم 

به بچه ها بگم دعا کنن برا عموتون؟ 

گفتم اول به خودت بگم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

سلام دخترا عصرتون بخیر

خداروشکر امروز عموم دست و پاش رو تکون داده 

دکترش گفته خیلی وضعیت بهتر شده خداروشکر 🤩🤩🤩🤩🤩

گفتن اینجوری پیش برعه چند روز  دیگه ب بخش منتقلش میکنن

ولی چشمام رو باز نکرده و حرف نزده

ولی همین  حالش رو ب بهبوده جای شکر گزاری داره 😃😃😃😃😃😃😃😃😃

خیلی خوشحالیم بخدا 

خدایا شکرت بابت معجزه ات 😇😇😇😇😇

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دخترا عصرتون بخیرخداروشکر امروز عموم دست و پاش رو تکون داده دکترش گفته خیلی وضعیت بهتر شده خدار ...

سلاااام عزیزمممم

الهی شکررر🥺🥺🥺

خدایا شکرت بابت معجزت🙏🏻🥺

انشالله هرروز بهبودیش بیشتر بشه عشقم

☘️اللهم‌صل علی محمد وآل محمد☘️

خیلیییی خوشحال شدم‌بابت این‌خبر خوبت🧿🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلاااام عزیزممممالهی شکررر🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت معجزت🙏🏻🥺انشالله هرروز بهبودیش بیشتر بشه عشقم☘️الل ...

سلام فدات مرسی عزیزدلم 

بهترین ها سهم قلبت ❤️❤️❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دخترا عصرتون بخیرخداروشکر امروز عموم دست و پاش رو تکون داده دکترش گفته خیلی وضعیت بهتر شده خدار ...

الحمدالله 🤲🙂❤️

واییییییییییییی سلامممممم خداروشکررررر من یکی سجده شکر به جا میارم

خدارو هزاران بار شکر این چند روز از بس ذهنم درگیر بود حتی ۱۲ رکعت نماز خوندم به نیت  برم برای بقیه حاجت هامم بخونم پس💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼الهی شکر انشالله روز به روز بهتر بشه 

برگرده کنار خانواده ش

انشالله همه کنار عزیزان و خانواده هاشون سلامت باشن 🧿 🫀 🧿 🫀 🧿 🫀 🧿 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام‌خواهری،انشالله تو هم‌هفته خوبی داشته باشی طلا...مبارکت‌باشه خریدت، و اینکه‌میشه در مورد این‌دست ...

سلامممممممم عشقممم چطوری ؟؟ ازگل خیلی خوشحالم 🥹🫀احساساتی شدم با خبر محیا 

مبارررررک باشه عزیزدلم 🫀 انشالله به خیر و خوشی برسن 😂😍بهترین کارو کردین  به دل خوش 

اره آزگل جون از دیج ی کالاخرید کردم و از اکثر خرید هام راضی بودم 

ولی راستش وسیله پوستی رو اولین باره از اونجا میگیرم الان عکسش رو واست میزارم و توضیحاتی رو می‌نویسم واست 

من پنجشنبه شب خرید کردم هنوز نرسیده برسه استفاده کنم خوب باشه بگیر ازش

@آزگل    

@خانمحاجآقا    

عشقای من ،اینو گرفتم باتوجه به نظراتش خریدم خیلی بازخورد مثبت داشت باتوجه به قیمتش چون اونایی که سالنی استفاده میشه باید قدرت مکش خوبی رو داشته باشه من واسه استفاده شخصی می‌خوام برام مهم بود که قدرتش درحد همون میلیونی های سالن باشه 

حالا  اگه رسید استفاده کنم میگم بهتون  دقیق تر 

این دستگاه برای کشیدن جوش های زیر پوستی یا چربی هایی که اصلا به چشم نمیاد ولی هست و منافذ مارو پر کرده استفاده میشه دقیقا شبیه مکش یه جارو برقی عمل می‌کنه منتها اون مکش اصلا به پوست و بافت پوست آسیب نمیرسونه  پوست رو میشورین اگه پوست نرمال دارین از هر نوعی بلافاصله بعد از شستشو میتونین استفاده کنین 

اما اگه نه پوست حساس و التهابی دارین بعد شستشو تونر می‌زنیم بعد استفاده میکنیم یا اول پوستمون رو که شستیم یه ژل مناسب مثل آلوئه ورا رو چند دقیقه روی پوست میزاریم ده تا یک ربع و بعد ازشستشو استفاده میکنیم 

این کار برای اینه که جلوگیری کنیم از التهاب بیشتر زمانی که روزنه ها خالی میشن ملتهب میشن 

بعد این کار میتونیم از هر سرم و کرم و ماسکی که داریم و میخوایم دراختیار پوستمون قرار بگیره که بهتر جذب بشه استفاده میکنیم 

این دستگاه با قدرت مکش یه جورایی پوست مارو پاکسازی می‌کنه روزنه هایی که اصلا به چشم نمیاد همین کار باعث سلامت بیشتر ساختار پوستمون میشه و کلاژن سازی اتفاق میوفته فقط زمان استفاده در جهت ماساژ صورت انجام بدین همه قسمت های صورت مجاز به استفاده هستین جز پوست نازک  دور چشم 

راستی ساحلی‌من‌یه‌مدته تنبلی کردم‌تو رسیدگی‌ب پوستم و یادمم‌رفته چی رو کی‌بزنم 🤦‍♀️چیزایی ک‌دارمو ب ...

شوینده، اسکراب ، ماسک زغالی ،   تونر ، ژل آلوئه ورا ، ضد آفتاب

این ترتیب هست 

بعد استفاده از ماسک زغالی تونر که زدی یه ده دقیقه صبر کن بعد زل بزن و.. 

و اینکه ماسک رو دو تا سه بار در هفته استفاده کن 

فقط ماسک های آبرسان و یخی قابل استفاده هرروزه هستن بقیه شون دو تا سه بار 

اگه هم ماسک قوی باشه لایه برداری کنه یک یا دوبار 

ویتامین سی هم شب ها صورتت رو با یه شوینده فوق ملایم بشور مثل شوینده بنفش رنگ umbrella بعد توی تاریکی استفاده کن 

خیلی بهتر نتیجه میده اگه در طول روز هم پیش اومد خواستی استفاده کنی حتماااا بعدش ضد آفتاب بی رنگ بزن بعد روزمرگی رو بگذرون 

آزگل ماسک یخی چای ترش همه نوع پوست

ماسک خیار یخی همه نوع پوست 

ماسک ماست و ختمی مخصوصااااا اخریه معجزه پوست چربه 

رو میتونی هرروز به تناوب استفاده کنی اینا آبرسان هستن 

2810