2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105194 بازدید | 14885 پست

سلام اسی من میخوام همه مطالب های قشنگی ک نوشتی رو بخونم  اون یکی تایپکت خودت را دوست داشته باش کامله؟

راستی عزیزم من خیلیی وقته میخوام مطالب یا کتاب بخونم وبی دو سه روز میخوام دیگه میزارم کنار نمیشه خوند

اینم بگم همش خستم دلم میخواد بخوابم

تا الان بیدارم خوابم نبرده  صبح ها میخوابم در کل روز کسلم 

خیلی خسته شدم راهکاری داری؟🥲

ای جونم 😀😘😘😘خداروشکر 🤲🤲ماشاالله میدونی ساحل چون بچه ها تو شکم مامان به جایی بودن که نمیتونستن ...

سلامممممم 😂😂😂😂😂قدیما بهترین کارو میکردن حموم و آب بازی ملی آرامش میده با انرژی به کار هاشون میرسن 

اره عزیزم صبح ها حموم میدم دیگه حموم رو حرفه ای شدم ♥️

مرسییییییییی نازنینم 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت خوشگلمخوبم، توخوبی؟؟؟ پس بچها رو قنداق کردی؟؟؟ای جانم عزیزای دل منننننن😍😍😍😍🧿

سلامممممممم گل خوشگلم ♥️ خداروشکر که خوبی منم خوبم عزیزم 💘 اره مهربونم 😍

سلام اسی من میخوام همه مطالب های قشنگی ک نوشتی رو بخونم اون یکی تایپکت خودت را دوست داشته باش کامله ...

سلام عزیزم خوبی خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ نه اون تاپیک توی کاربری قبلی من کامل نیست  فقط تمریناتی که تا به امروز ادامه دادیم هست کامل تر رو میخوای مطالعه کنی کاربری vago یه تاپیک کاملتره ماهم همونجا پیش می‌رفتیم که استارتر غیر فعاله منتظریم برگرده 🥺

اینجا هم به هم انگیزه میدیم و روزمرگی داریم 

کتاب های خوبی هست عزیزم 

مثل چهار اثر فلورانس 

راز راندابرن کلا کتاب های راندابرن خوبن 

عزیزم طبق قانون«  عدد یک »پیش برو مثلا هرروز یکساعت زودتر بخواب یک ساعت زودتر بیدار شو یکساعت از خواب روزت کم کن و به خواب شبانه یک ساعت اضافه کن یک صفحه کتاب بخونم هرروز تا یه مدت بعد کم کم به تعداد صفحات اضافه کن 

فقط کافیه روی دور کتاب خوندن بیفتی بعدش دیگه راحته حتی اگه خوندن تایم زیادی ازت میگیره پادکست گوش بده ♥️از خوندن کتاب های مورد علاقه ت شروع کن بعد کم کم به تعداد موضوعات مختلف و حجم مختلف کتاب ها اضافه کن 

برای عادت  بدخوابی هم سعی کن  خواب روزانه که به سراغت اومد حموم بری آهنگ گوش بدی برقصیم باهاش یا بری بیرون مشغول آشپزی شی یه کاری که از خواب روزانه دورت کنه و بتونی شبا بخوابی در طول روز خودت رو به فعال تر بودن عادت بده ،

دوستامون بیان بهتر راهنمایی میکنن عزیزم

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر انشالله که اول هفته خوبی رو داشته باشین ♥️ من این هفته واسم سوغاتی میاد و احتمالا مهمونم دارم همراهش 🫀❤️

یه دستگاه میکرودرم سفارش دادم که اونم میرسه 😍

و سعی میکنم بیشتر ارتباط اجتماعی داشته باشم بیرون برم 

..امیدوارم محیا هم با خبر خوب برگرده شماهم همیشه سلامت باشین و پر از انگیزه و انرژی 🫀❤️🫀❤️🫀

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر انشالله که اول هفته خوبی رو داشته باشین ♥️ من ا ...

سلام‌خواهری،انشالله تو هم‌هفته خوبی داشته باشی طلا...

مبارکت‌باشه خریدت، و اینکه‌میشه در مورد این‌دستگاه بهمون‌اطلاعات بدی، خوندم‌در موردش، ولی میخوام از خودت بشنوم😄 و اینکه از دی جی‌کالا خرید میکنی‌ساحلی؟؟؟ منو شوهرمم‌از دی جی کالا خرید میکنیم و سه شنبه انشالله کلی وسیله ک سفارش دادیم‌ باید برسه بهمون ...

به به، سوغاتیییی😁 بسلامتی عزیزم...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر انشالله که اول هفته خوبی رو داشته باشین ♥️ من ا ...

راستی ساحلی‌من‌یه‌مدته تنبلی کردم‌تو رسیدگی‌ب پوستم و یادمم‌رفته چی رو کی‌بزنم 🤦‍♀️چیزایی ک‌دارمو بهت‌میگم و لطفابهم‌بگو  از صب ک‌بیدار میشم‌تا شب ک‌میخوابم چی‌‌ رو‌ کی بزنم...

و اینکه در هفته کدوم رو چنبار بزنم یا اینکه بخور آب سرد چ‌موقع جوابه و بعد او چی بزنم ممنون ،،پوستمم‌ک‌ چرب و مختلط هستش...

شوینده_ تونر _ماسک زغال_ اسکراب_ سرم ویتامین c_ ژل آلوئه ورا_

دستگاه بخور آب سرد_ ضد آفتاب بی رنگ_ 

همینارو دارم‌اگه چیزی کم‌دارم‌بهم‌بگو بخرم فدایتتتت

ببشید سرتو درد اوردم🙈

قربونت گلم تو خوبی؟؟؟تا یکسادگی؟؟؟من فقط‌۲ماه قنداقشون‌کردم.خدا حفظشون‌کنه برات گلم

سلام عزیزم 🥰❤️

خوبی گلم 

ممنونم🙏😘

آره آزگلی

بچه های من یه عادت هایی داشتن 

مثلا تو بیداری شیر نمی‌خوردن 

مجبور بودم هر دو ساعته یکبار خوابشون کنم 

البته از 6 ماه به بعد 

می‌بستم تا خواب برن 

بعد بازشون میکردم 

ولی همین مدل باید می‌بود که می‌خوابیدن 😊🤷‍♀️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلامممممم 😂😂😂😂😂قدیما بهترین کارو میکردن حموم و آب بازی ملی آرامش میده با انرژی به کار هاشون میر ...

سلام عزیزم ❤️😘😘😘

آره والا 

دیگه مامان زرنگ به تو میگن 😀😀😀

آفرین مامان خانوم 🌻

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیزم 🥰❤️خوبی گلم ممنونم🙏😘آره آزگلیبچه های من یه عادت هایی داشتن مثلا تو بیداری شیر نمی‌خورد ...

ای جووونم، اره فاطمه، بچها خیلی با هم‌فرق دارن ...

آخ جون سوغاتی 🙉🙉🙉😻😻😻

دستگاه میکرودرم برای چیه خواهر 

توضیح.؟ 😂

ان شاء الله محیا هم خبر سلامتی عموش رو بیاره 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

راستی ساحلی‌من‌یه‌مدته تنبلی کردم‌تو رسیدگی‌ب پوستم و یادمم‌رفته چی رو کی‌بزنم 🤦‍♀️چیزایی ک‌دارمو ب ...

آزگلی 

من هر چی تا حالا ساحلی گفته 

از پست هاش اسکرین گرفتم 

گوشیم پر از اسکرینه😀😀😀🙈

اینم یه روش که اگر یادت رفت 

یادت بیاد 

2810