2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105307 بازدید | 14912 پست
خداروشکررررر عزیزم منم خوبم فدات امروز هوس کردم برم بیرون خدا کنه تعطیل نکنن😂🫡

😅ای جانم

خوش بگذره گلم

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️

سلام ساحلی جان صبح خودت بخیر همچنین عزیزم ❤️❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

باورهای ما بسیار مهم و در واقع کلید خوشبختی ما در زندگی است 💕اینکه ما چه باوری داشته باشیم تاثیر ...

مث همیشه👌🏻👌🏻👌🏻

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️

سلام‌قشنگم

تو هم‌روز‌خوبی داشته باشی گل

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام عزیزم خسته نباشی دلاور 😄😄😄ناخن هات مبارک 😍😍😍

مرسی قربونت برم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
😍😍😍😍😍😍مبارکتون باشه و به دل خوش عزیزممممم انشالله همیشه صدای خنده و شادی هاتون توی خونه تون بپ ...

مرسی عزیزدل😘

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام‌عزیزممممنون مادر و شیر پدر حلالت😉😜

خیلی خوب بود آزگل😆😆😆کلی خندیدم 

خسته نباشی بانو 😃😃

مرسی قشنگم

سلام قیشنگاااااا ظهرتون بخیر

هفتتون پر از قشنگی😘

سلاممممممم خانوما خوبین ؟؟ شبتون بخیرررر ❤️ انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین 😍 

من امروز رفتم خرید یه کیف خیلیییییی کوچیک و یه تاپ خریدم 😂❤️و همین برگشتم 

خیلی فوری چون فسقلیا رو همراهم نبردم حامد خونه بود 

فقط یه اتفاق خیلی خوب واسم افتاد من به فا ل نیک میگیرم 🥺✨♥️

کارتمو دادم فروشنده حساب کنه حواسش نبود اضافه زد بعد خواست اضافه رو بهم بده داخل پولا یه اسکناس ۱۰ تومنی بود که روش نوشته بود « تبرک کربلا به نیت افزایش رزق و روزی » با خودکار قرمز من دیگه اونو با ذوق تمومممم جدا کردم نگهش دارم 😍❤️✨بزارم داخل کیفم 😍🙈

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞