2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105319 بازدید | 14912 پست
کارت بسیار درسته مردانی قوی و با اعتماد به نفس بالا پرورش میدی 🥰

هر کاری کنیم 

بالاخره یه جای تربیتمون لنگ میزنه 

سعیم رو میکنم

ان شاء الله خدا خودش مسیر تربیتی شون رو هموار کنه 

ان شاء الله یه جوری تربیت بشن فردا دختر مردم اذیت نشه دعا گوم باشه 😃

😉😉😉

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
فاطمه جان نمیدونم چرا نمیتونم کپی لینک رو بفرستم رو سه نقطه که میزنم کیبورد نیستش که کپی رو بفرست ...

دستت درد نکنه عزیزم 

زحمت دادم بهت 

گشتم نبود 😶

البته نمیدونم درست گشتم یا نه

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که کتاب دوست داره بسی خشنود باش خواهر 🥰 چون الان اکثریت بچه ها بازی کامپیوتری و موبایل رو تر ...

بچه های منم همینن 

علاقه به بازی ها بیشتره تا کتاب 

نیم ساعت زود تر میبرمشون تو رخت خواب 

حالا یا کتاب میخونن 

یا قصه گوش میدن

یا قرآن حفظ میکنن

خلاصه کارهایی که تو طول روز راضی نمیشن رو تو این تایم انجام میدن 

وگرنه تو طول روز خیلی سخته متقاعد بشن برن دور کتاب

سلام عزیزم صبح شما هم بخیر باشه 🥰صد در صد آدم خاص اتفاق خاص 😍

سلام عزیزم 

دیگه باید بگم شب بخیر 🥰

🤪🤪🤪🤪

باورهای ما  بسیار مهم و در واقع کلید خوشبختی ما در زندگی است  💕اینکه ما چه باوری داشته باشیم تاثیر زیادی بر انتخاب هدفها و آرزوهای مان دارد در واقع آرزوهای ما بر اساس باورهای

ما انتخاب می شود و باورهای ما در طول زمان از لحظه تولد در ذهن ما شکل می گیرد و با ما همراه است اطرافیان ما باور های زیادی را به ما ناخواسته آموزش می دهند در همه زمینه ها💕 کارهای زیادی که نمی‌توانند انجام دهند و باور اینکه ما هم نمی توانیم انجام دهیم در ذهن ما می سازند حتی این باور که  سرنوشت از قبل تعیین شده و ماه نمی‌توانیم سرنوشت خود را تغییر دهیدم و بسیاری قوانین دیگر که در زندگی ما به اسم عرف شناخته شده و ما در تمام طول زندگی بر اساس آنها زندگی می کنیم بدون داشتن 💕حق انتخاب 💕خیلی از ما در کودکی با گفتن الفاظی که پدر و مادرمان و اطرافیان ما به گفتند یکسری باورهای را داریم مثلاً تو تنبلی در نتیجه تا آخر عمر ما فکر می کنیم که تنبلیم  پدر یا مادر با تکرار باعث میشوند  کاملاً در 💕ذهن ناخودآگاه 💕شما تنبلی ثبت شود و قسمتی از زندگی شما شود در واقع باور های غلط پدر و مادرتان در  آینده  قسمتی از آینده شما می شود💕 باید شروع کنیم و تک تک این باورها را اصلاح کنیم💕

شکستن باورها ☘

این گونه می توانیم باورها را تغییر دهیم باورهای منفی و قوی ذهنمان را شناسایی کنیم ☘مثلاً باور اینکه همیشه شکست میخوریم ریشه اش این است که پدرتان در کودکی شما را بی عرضه صدا می‌کرده و حالا شما به ذهنتان پاسخ می دهید پدرم از من عصبانی شده این راه می گفته و یکی از استعدادها یا تعاریفی که از شما می شده را به یاد بیاورید ☘مثلاً تشویقی در کلاس به خاطر نمرات خوب بعد با خودتان این را بگویید کم‌کم ذهنتان باور ش می شود شما با استعداد بودید و باور قبلی نادرست بوده روزی میرسد که باور قبلی شما به طور کامل ازبین می‌رود و درهای پیروزی برای تان باز می شود☘

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

هر روز چندین بار باخودتان تکرارکنید

💕من میتوانم 💕

این جمله قدرت واعتمادبه نفس شما رو افزایش میدهد وکم کم شما می تدانید کارهایی انجام دهید که قبلا برایتان سخت یا غیر ممکن بود💕

اینو من چند وقتیه  دارم جدی تر  انجام میدم جملات و کلمات مثبت رو تکرار میکنم و مکالمه م رو سعی میکنم کلمه هایی با بار منفی استفاده نکنم 😍💪🏻بسیاااااررراضی هستم 

https://t.me/raveshhaghighizendegi

از اولین پیام  این کانال تلگرامی شروع به انجام تمریناتش کردم چون نمیتونم کتاب بخونم 🥴

اگه کانال یا .. هرچیزی رو میشناسین که تمرینات پرورش ذهن و زندگی  رو داشته باشه معرفی کنین ♥️✨🫂 مرسییییییییی 

تمرین های سارا جون هم که اینجا عالیه کاربری vago🥺🙂

هر روز کارایی که انجام دادی رو به این شکل بنویس :

1- جسمی :

خواب - آبرسانی به بدن - تحرک و ورزش

پیاده روی - تمرین تنفس - سبزیجات بیشتر

2- ذهنی :

مطالعه - خودشناسی - موسیقی

هدف گذاری - مراقبه - جملات تاکیدی

3- احساسی :

کاهش استرس - شکرگذاری - خلوت با خود

ژورنال نویسی - سرگرمی - سطح سروتونین

4- اجتماعی :

معاشرت - وقت برای خانواده - شبکه اجتماعی

ورزش های گروهی - حضور در لحظه - مهربانی با بقیه

5- سلامتی :

ویتامین و مکمل - حذف شکر - غذای سالم

چکاپ پزشکی - بهداشت فردی - دیر شام نخوردن

6- روتین ها :

زودتر بیدار شدن - روتین صبح و عصر - روتین پوست - برنامه ریزی غذایی - پیگیری هز.ینه ها - تمیز کاری

✨♥️✨♥️✨♥️

سلام سامیه جون خوبی گلم؟؟؟خب خداروشکر ک‌ باز اومدی کنارمون

فداتشم خوبم عالی تو خوبی قشنگم؟

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
سلامممممم به روی ماهت گل من خداروشکر خداروشکر پس از امروز تاپیک مون نور و روشناییش چند برابر شده ✨� ...

😍❤️❤️❤️❤️❤️

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
هر روز کارایی که انجام دادی رو به این شکل بنویس :1- جسمی :خواب - آبرسانی به بدن - تحرک و ورزشپیاده ر ...

😍عالی😅از فردا اینجوری مینویسم

😍❤️😍❤️سلامممممم صبح بخیر عزیزم بسلامتی

سلام صبح تو هم بخیر گلم😍❤️😅عالیم تو خوبی اجی خوشگلم؟