2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105336 بازدید | 14912 پست
سلام دخترا صبحتون بخیر🌹🌹🌹🌹خوش میگذره؟؟؟فندقااا خوبن؟؟؟زندگی باب میل هست؟؟

سلام‌آتا جون،توخوبی؟؟؟

ما همگی‌خوبیم‌فدای تووو💋🌺

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عههه، آبگوشت دوسنداری ساحلی؟؟؟؟من عاشق آبگوشتم

نه زیاد ازگل جون هفته ای یکبار مگه میلم بکشه امتحان کنم 😂❤️ولی غذاهای برنجی و کبابی رو هستم حتی هرروز و هرساعت 🙉🥴

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
عزیزدلمممم،الهی شکر ک حسابت‌پرپول شد🧿❤️❤️عه چ جالب،نمیدونستم ک این‌آب درمورد مو‌جواب میده، من آب تو ...

سلامممم قربونت برم گل قشنگم سلامت باشی انشالله ♥️✨

قوربونت برم من😘😘😘😘😘منم شماهارو مثل خواهرم میدونم عزیزمیدآره ساحل جونم این چسبی ها خوبن اتفاقا ز ...

ای وای چقدر بد خداروشکر که الان خوبن 🥺❤️

سلامممم به روی ماهت زهرا جونم ✨🫂

عشق منی مهربونم 

مرسی که بفکری نازنینم سلامت باشی خودت و عزیزانت 💘✨💘✨💘✨

قربونت عزیز من خیلی وقته از این ماجرا میگزره ولی بابام دیگه مث قبل نیست کلا آره ساحل بابام هرجایی بر ...

ای جان عزیزم 🧿✨🧿✨🧿✨ خداروشکر انشالله که تنتون سلامت باشه بقیه چیزا حل شدنیه ♥️🙉♥️🙉♥️

فدات بشم آره خواهری دعاتون کردم انقد کیف کردم همینطوری یهو ب دلم افتاد نذری بپزمجاتون خالی انقدم خوش ...

نوش جونتون نه ماشاالله زیاد بوده که به همه اصل کاریا رسیده انشالله به حق صاحب نذر خواسته و حاجتت برآورده شه مطمئن باش بی دلیل و علت نبوده که به دلت افتاده ❤️✨❤️✨ انشالله خیر باشه 

سلام عزیزم 🥰❤️💚😀آره بخدا آدم بعضی وقتا میخواد بزنه به کوه و بیابون از دستشون 😁داستان های صوتی ...

به به مرسییییییی گل من که چندتارو نام بردی من یادداشت کنم واسه آینده 😂🙊

ن خواهر، ویتامینD رو دارم‌میخورم...باید یمدت دست از بیرون رفتن بکشم‌فقط تو خونه ریلکس کنم😉🤭بی خیال ...

اینو من باید برعکس انجام بدم من این مدت خونه موندم 😂 میرم بیرون انگار که همه جا واسم تازست 

البته توی ذهنم بود که با آشپزی مختلف خونه موندن رو جذاب کنم که اونم خیال خام بود 🙂چون فسقلیا زیاد اجازه نمی‌دن فقط وقتایی که خوابن میتونم🥴🫠نمی‌دونم اون تایمارو بخوابم یا بیدار باشم آشپزی کنم 😂🙊