2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105345 بازدید | 14913 پست
سلام ازگل جونم 🥰❤️خوبی خداروشکر اینجور آدم هایی که همیشه طلب کارن یه جور ناجوری زندگی کردن باهاشون ...

سلااام‌عزیزممم🌺💋

خوبم تو خوبی؟ انشالله ک‌سربراه شن، فعلا‌ک‌همینطووور طلبکار مَردَک بی لیاقت...

انشالله سربراه شه❤️

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت خوشگل مننننن🌺💋اره واقعاااا...به به دلم‌آش خواست امروز یه حرکتی بزنم درست کنم حاجت رواشی خوا ...

فدات ❤️❤️❤️❤️

آره خوبه کاری ام نداره بپزش 😊

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

فدات ❤️❤️❤️❤️آره خوبه کاری ام نداره بپزش 😊

حتما فداتتتت

چخبرا محیااآ

منکه باید شوهرمو بیدار کنم بره سرکار

حتما فداتتتتچخبرا محیااآمنکه باید شوهرمو بیدار کنم بره سرکار

من دیشب تنها بودم 

چند وقته مدام شبا تنهام 

پری شب ی تبخال خیلی بد زدم 

هنوز همسری ام نیومده 

فعلا ک امروز برنامه ای ندارم ببینم چی پیش میاد 

آها شاید الان برم حموم 

من دیشب تنها بودم چند وقته مدام شبا تنهام پری شب ی تبخال خیلی بد زدم هنوز همسری ام نیومده فعلا ک امر ...

الهی عزیزم

من فقط یکبار تبخال زدم، اونم‌ بعد فوت بابام‌اول تب و لرز کردم روز بعد از داخل لبم تبخال زد اصلا بیرون لبم‌نبود و چقدم آزار دهنده😖

الهی عزیزممن فقط یکبار تبخال زدم، اونم‌ بعد فوت بابام‌اول تب و لرز کردم روز بعد از داخل لبم تبخال زد ...

الهی عزیزم از استرس و نگرانی بوده 

خدا رکت گنه پدرت رو آزی چند سال پیش فوت کردن

سلام دخترا صبحتون بخیر🌹🌹🌹🌹

خوش میگذره؟؟؟فندقااا خوبن؟؟؟زندگی باب میل هست؟؟

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام آتاجون قربونت خداروشکر خوبیم خودت خوبی ؟

خداروشکر منم هستم،خوبم

پسرقشنگم چطوره؟؟؟چیکار میکنه با شیرین زبونیش؟

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
خداروشکر گلم 😁😁 اینم خوبه از دیشب ساعت ۸ خوابیده هنوز خوابه

ای ننه😍😍😍دورش بگردم من😘😘😘😘

ماچش کن کلی

الهی عزیزم از استرس و نگرانی بوده خدا رکت گنه پدرت رو آزی چند سال پیش فوت کردن

اره عزیزم، مرسی گلم

بابایی من ، اسفند  ۸۹ فوت کردن...