2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105345 بازدید | 14913 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه هویی ب دلم افتاد نذری بپزم وسیله آش رشته داشتم الان در تدارکاتشم انشالله خدا قبول کنه ازم

انشالله عزیزدلمممممم 🧿 💘 🧿 💘 🧿 نذرت قبول و انشالله که حاجت روایی 🫶🏻🫀🫶🏻🫀 مطمئنم به یاد ماهم بودی مرسییییییییی 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

سلام‌ب همگی خوبین خوشگلام...

ببخشید این‌چنروز درگیر یسری مسائل بودم.ک‌خداروشکر تموم شدن... ولی من اینروزا خیلی خستم...بی دلیل بی حوصله ام...

انشالله انرژیم برگرده...

اون‌ زوجی‌ک‌گفتم‌ داریم‌آشتیشون‌میدیم‌برشون‌گردوندینم تو خونشون،لاقن از هم‌دور نباشن،، ولی جالب اینجاست، آقا ک مقصره اصلی این‌اتفاقه طلبکاره، و با خانمش حرف‌نمیزنه.منو شوهرمم‌گفتیم‌دیگه باهاش کاری نداریم ،زمانی پیش ما عزیزِ ک با خانمش خوب شن وگرنه جایی پیش ماهم‌نداره..‌

ساحلی خوبی،فسقلیا خوبن؟؟؟

دست حامد درد نکنه ک کمک حاله خواهری...

محیاجونم نذرت قبول خواهری...

فاطمه و پانته آ جون شما چطورین مرسی بابت‌مطلبتون‌ در‌مورد کنترل خشم...

زهراجونم هلن‌خوبه، خودت‌چطوری؟ 

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
عزیزم 🥺مطمئن باش عاشق بچته ❤️مرد ها وقتی سر کار میرن خسته میشن یکم سن ها که بالا میره طاقت و ظرفیت ...

آفرین چقدر حرفات دلگرم کنندست ♥️ 🙊 خوشمان آمد 

پس منم حرفای تو و محیا رو آویزه گوشم کنم بعدها یکی دعوا کرد ناراحت نشم 😂🫶🏻💘

میدونم بابام خیلی قلبش مهربونه ولی روزگار خوب باهاش تا نکرده فاطمه بابام جزو پول دارترین های روستامو ...

عزیزم تنش سلامت باشه همینکه سایه ش روی سرتون هزاران بار شکر ♥️🧿

داداشت هم حق داره عزیزم انشالله خدا چندین برابرش رو واستون جبران می‌کنه

فدای سرتون هزاران بار شکر که دور همین 

محیا من دو سه تا فامیل ماشین سنگین داریم که از خیلی وقت پیش شغلشون حدود بیست یا سی سال پیش ♥️💘همیشه با بچه هاشون همبازی بودم میگفتن امروز بابامون رفته مرز واسمون فلان سوغاتی رو آورده 😂من بهم برمیخورد 

آخه بابام شغلش دولتی بود و نمیتونست همیشه به سفر باشه اونم لب مرز😂

انقد اینجوری گفتم و توی ذهنم بود شوهرم حتماااا راننده ماشین سنگین باشه که حامد واسش پیش میاد لب مرز می‌ره 😂 با اینکه راننده نیست اما باز خدا حواسش بوده منو نرنجونه 🙊😂😍

خاطرات بچگیت مطمئنم پر از سوغاتی و سفرای مختلف بوده 😍♥️🧿😍

سلام فاطمه جان ممنون عزیزم راستش بچه ها که اعصاب فولادی میخان و صبر و شکیبایی الهی ولی خوب با دا ...

مرسییییییییی نازنینم از اینکه تجربه هاتو نوشتی ♥️💋دستت درد نکنه 

@sahel_everydayjoys سلام عزیزدلم خوبی؟نینی ها خوبن؟ای جانم بهشون ببوسشون از طرف من عشقاموساحل جونم ...

زهرای مهربونم چقدر حرفات آرومم کرد انگار که کنار خواهر نداشته م نشستم و دارم صحبت میکنم که راهنماییم کنه خداروشکررررر میکنم که اینجا کلی خواهر مهربون و نمونه دارم که پر از تجربه های مفیدن 💋♥️🧿 انشالله خدا چندین هزار برابر این خیر و خوبی هارو سمت خودت و همه شما خواهرام برگردونم 💋🧿♥️

خدا نکنههههههه مهربونم انشالله تنت سلامت باشه 

از صحبت هات اسکرین گرفتم حتما حواسم به رازیانه و آب گوشت باشه آخه من اینارو کم میخورم 🥴علاقه ای ندارم بهشون😀

از این به بعد مورد علاقه هامن 😂💘

زهرا جونم من بلد نیستم قنداق کنم اما یه پتو های قنداق پیچ چسبی هست با اونا می‌بندم مدل سنتی رو مادرشوهرم و مامانم انجام میدادن 

حتما بیشتر حواسم هست 

مرسییییییییی نازنینم که حواست هست و کنارمی ✨💘✨💘خیلی واسم ارزش داره 

عزیزدلممممم بازم دست آقا حامد درد نکنه هواتو دارهساحل جون درسته آدم نمیتونه از بچش که نه ماه منتظر ب ...

😂💘😂💘😂ای خداااااا دلم رفت 💘✨💘✨

عزیزدلم 

اره درست میگی اینجا دوستامون راجبش گفتن چشم منم ترسید 😉🙈🙉حواسم هست 

[QUOTE=350783300] واییییییییییییی زهرا ببخشید اصلا حواسم به حرفام نبود 🙈🥴🙈🥴🙈🥴🙈این کم خوابیه ذ ...

نوش جونتون مهربونم خداروشکر پس 🙈🥰دست مامانت درد نکنه 😍 🧿 سایه شون مستدام عزیزدلمممم ❤️ 🍓 🧿 

زهرای مهربونم چقدر حرفات آرومم کرد انگار که کنار خواهر نداشته م نشستم و دارم صحبت میکنم که راهنماییم ...

عههه، آبگوشت دوسنداری ساحلی؟؟؟؟

من عاشق آبگوشتم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖