2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105336 بازدید | 14912 پست

سلام به دوستان خوبم امیدوارم که حالتون عالی باشه  

ما که از آسمون داره آتیش میباره  صبحها شرجی بسیار شدید و بقیه  روز هم که نگم 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام به دوستان خوبم امیدوارم که حالتون عالی باشه ما که از آسمون داره آتیش میباره صبحها شرجی بسیار ...

واییی گرما خیلی سختهههه

خدا به داد همه برسه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات یشم عزیزم خداروشکر خودت خوبی امروز منتظر بودن ک اون دوتا خبر بهم برسه ولی نرسید دیگه کامل ناامی ...

امیدتو از دست نده گلم

یجا دیگه خدا بهتون‌میرسونه

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام ساحل جون خوبی؟ به سلامتی زایمان کردی عزیزم!ای جونم به فسقلیاخدا حفظشون کنه عشقای خاله رو ،ببوسش ...

سلام‌عزیزم‌خوبی هلن‌جونم خوبه؟

فندوق کوچولو چطوره؟؟؟

فدات مام‌خوبیم طلا

سلام به دوستان خوبم امیدوارم که حالتون عالی باشه ما که از آسمون داره آتیش میباره صبحها شرجی بسیار ...

سلام‌پانته آجون

ولی شهر ما خداروشکر امسال زودتر خنک شد...

خیلی کم کولر روشن‌میکنیم

احتمالش هستابعضی پرنده ها از شهریور تا ابان فصل جفتشون شروع میشه

ای خودا،دخترم‌وقت ازدواجشه پس🦜😄

خخخخ منم این بلا سرم اومده مجردی ۵۲ بودم همه ببین همه نیگفتن چقدر لاغر ی و هزار تا حرف دیگه منم تو ...

اره این شکم لعنتی ک بزرگ بشه مگه آب میشع 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

واییی گرما خیلی سختههههخدا به داد همه برسه

حالا ما تو خونه ایم مردها خیلی اذیت میشن تو گرما و کار کردن تو این هوا  

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام‌پانته آجونولی شهر ما خداروشکر امسال زودتر خنک شد...خیلی کم کولر روشن‌میکنیم

سلام عزیزم  ، خوش بحالتون دیگه  خوزستان به  گرم بودن معروفه  

ای خودا،دخترم‌وقت ازدواجشه پس🦜😄

خخخ براش باید شوهر جور کنی 🤭،به فکرش باش خواهر😁😁

سلام عزیزم ، خوش بحالتون دیگه خوزستان به گرم بودن معروفه

اره واقعاااا...

انشالله بزودی شما هم‌خنک شه شهرتون

سلام قشنگم چند وقتیه که باشگاه نمیرم بخاطر پام ارتباطاتم کم شده کلا آدم زود جوشی هم نیستم 🤕که فوری ...

سلاممممم فاطمه بانو خوبی ؟؟ خداروشکر عزیزم 😍 💕 

به به دوست جدید پیدا کردی 

انشالله تنت سلامت باشه ❤️💕✨❤️💕✨

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
ساحلی❣️🤗 ان شاء الله خرید 13 تو هم پر خیر و بر کت باشه و به آرزوهای قشنگت برسی 🤲💖🥰خداروشکر بخاطر ...

نه عزیزم مامانم برگشت 

الان دست تنهام 😂البته خدا خیر بده خواهرای شوهرم رو 

چون میان سرمیزنن و کمکم میکنن دیروز کلی کار خونه داشتم خواهر کوچیکه حامد اومده مرتب کرده هرچقدر هم اصرار کردم تو سرگرم کن بچه هارو من تمیز کنم به گوشش نرفت 🌷🫠

.. خیلی حرفه ای شدما فاطمه مثلا گریه میکنن میتونم تشخیص بدم واسه چیه و کجاشونه 🤠🥴😂

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞