2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105336 بازدید | 14912 پست
ای جونم 😍همسایه خوب از نعمت های بزرگ خداست 🥰دست مادر شوهرت درد نکنه 🥰راست میگفته بنده خدا زن چراغ ...

ع ع ع زخمام تازه شد 😂 بخدا حامد هم همینه😐

😄😄 مرسییییییییی نازنینم عزیزان توام سلامت باشن

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ساحل خداروشکر ک بسلامتی رفتی خونه خودت خریداتم ب سلامتی و پر برکت باشع برات 💗💗💗💗💗خداروشکر ...

سلام محیا جون خوبی ؟ قربونت برم عزیزدلم ♥️ 😍💕✨

لاو یو ❤️

سلام بچه ها صبحتون بخیر اینجا فوقالعاده هوا گرمه روزا اصن نمیشه بری بیرون تا غروب و ی چیزی متاسفانه ...

عزیزمممممم چقدر خوب که بهتون خوش گذشته اون شب و انشالله جمعتون شاد و سلامت باشه ♥️🧿😍واقعا کیف میده همچین دورهمی هایی 

محیای خوشگلم به لطف خدا حل میشن عزیزم سعی کن استفاده کنی از مسافرتت وقت واسه نگرانی و ناراحتی همیشه هست ✨🌹به نیتت حمد میخونم انشالله که به خیر بگذره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 🧿 

سلام‌ساحلی،خوبی خواهرم.؟؟؟خریدای ۱۳صفر تو هم‌پر از خیر وبرکت باشه...🧿🫀🫀❤️🫀🫀❤️الهی ،اره یادمه او ...

سلامممممم قربون تو برم آزگلی قشنگم خوبی ؟ امین و فسقلیا خوبن خداروشکر ؟؟ 

الان باید درحال تدارک واسه سرخاک رفتن باشی عزیزم خدا رحمت کنه پدرت رو همچنین همه رفتگانو ✨🌷

مرسییییییییی نازنینم سلام میرسونن به خاله شون💘 💘 💘 💘 💘 💘 

سلام‌دخترا، صبحتون‌بخیر...مک‌دیشب دیر خوابیدم، الانم سرم‌در میکنه از بی خوابی🥴حنا خانومم‌‌جدیدا خیل ...

😂💘😂💘😂💘😂ایییییییی حنا خانوم دیگه وقت ازدواجش رسیده 😍🤠🥇

آزگل من نمیتونم دل بکنم 

اما حالا که روی بلا خانوم تاثیر گذاشته بهتره یه مدت به کسی بسپاریش که خودش پرنده داره

سکوت و  آرامش خونه همه از متعلقات حکومت بلا خانومه 💕💘🧿😎💪🏻

سلام دختراااا اخر هفتتون پر از عشق🤍نمیخوام به نبود ها فکر کنم،یا بهشون اجازه بدم ضعفم باشن توو زندگ ...

سلام عزیزم ♥️😍♥️🌞♥️😍چه روز خوبی ساخته شده پس 

با مهمون شیرین و دوست داشتنی ✨🧿♥️

سلام با اجازه اسی بیاید تاپیک قبلم نظر بدید

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
سلام عزیزم ♥️😍♥️🌞♥️😍چه روز خوبی ساخته شده پس با مهمون شیرین و دوست داشتنی ✨🧿♥️

سلام قشنگم

خوبی؟؟؟؟فسقلیااا خوبن؟؟؟

ممنونم ساحلیی❤️❤️انشاالله برای همه روز خوبی باشه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام ساحل جون خوبی؟ به سلامتی زایمان کردی عزیزم!ای جونم به فسقلیاخدا حفظشون کنه عشقای خاله رو ،ببوسش ...

سلامممممممم زهرای نازنینم خوبی؟؟ چرا خدا بد نده بستری چرا🥺🥺🥺🥺

خداروشکررررر که الان خوبی فسقلی خوبه ؟ هلن کوچولو چی؟؟ 

🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد و آل محمد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

انشالله همیشه تنت سلامت باشه بیشتر مراقب خودت باش عزیزم ♥️ 

ماهم اره خوبیم خداروشکر ❤️😄بلهههههه زایمان کردم قربونت برم سزارین پنج مرداد 

مرسییییییییی مهربونم که به یادمی 

از راه دور هزاران بوووووس واست میفرستم 😘😘😘

[QUOTE=350388766]ای خدا من اومدم تک تک بخونم و جواب بدم که این خواهر زاده هاتون نمیزارن 😬🤐😤😤😤😤 ...

سلاممممممم به پانته آ جونم خوبی ؟ شکوه خانوم گل خوبه؟ 

عزیزممممممممم مرسییییییییی خاله جونشون 💋 🫀 💘 خدا عزیزانت رو حفظ کنه عزیزم 💕🧿🧿💕

خواهش میکنم عزیزم منم همینم خیلی وقتها باید دوره ناراحتیم رو طی کنم و حرف بزنم تا حالم بهتر بشه ،ا ...

دقیقا عزیزم هممون احتیاج به تمرین و تکرار واسه بهتر شدن  وضعیت جسمی و روحی مون داریم ✨😍 خداروشکر که انگیزه داریم و همینا دلیل زندگی و زنده بودنه  💕✨🧿

سلام به خانومای جذاب و دوستداشتنی

روزتون بخیر♥️♥️♥️آخر هفتتون قشنگ

دخترا انقدر دور خودم چرخیدم خسته شدم😁😁😁این فسقلی خانوم بیچارم کرده هر ثانیه یه چیز جدید میخاد تا بهش میگم نه شبیه گربه شرک میشه😍😍😍😆😆😆دلم اب میشه از دستش

مامانشم فقط میخنده و میگه تاحالا این رو بچمو ندیدم...یعنی جون برامون نمونده از دست این فسقلی

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
ساحل جان میگم خوش بحال همسایه ها ت هر چی گفتند کاملا بجا بوده خواهر قشنگمون خیلی تعریف داره ما شا ...

مرسییییییییی نازنینم 💘 💕 💘 💕 

تک تک شما خواهرای گلم کدبانوی کامل خونه و زندگیتون هستین خداروشکر میکنم که منم از شما وپیام هاتون انگیزه میگیرم 🧿✨💘