2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105345 بازدید | 14913 پست
😄😄😄😄😄😄 منم ی سکه پارسیان خریدم ب نیت رزق و روزی ادای قرض ی پوشه برای سند خونمون انشالله 🤣🤣🤣 ...

💕🫶🏻💕💕🫶🏻💕🫶🏻🧿الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد انشالله به زودی تاثیرات مثبتش رو اینجا بخونم 😁❤️🫶🏻

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
فدات بشم‌خواهریاره،دو تا دختر گل داره...مودب ترینای روی کره زمین😂 بخداااااا....داداش بزرگمهاینجوری ...

خدا واست حفظشون کنه عزیزم 🧿💕🧿💕🧿💕

🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز با اجازه اسی 🌹لطفا برای نیتم صلوات بفرستید ممنون میشم 🙏

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ انشالله مشکلت حل شه اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍓 🧿 

سلام دخترا در ی حرکت انتحاری😄😄😄😄اومدیم شهرستان خیلی گرمه سمت خودمون صورتم سوخت امروز تو ماشین ول ...

مگه میشه کاری داشته باشه  به ملکه خوشگل کنارش 😍♥️🧿دامادمون کیف می‌کرده از دیدن  زیبایی خواهر مون 🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 💕 خوش بگذره سلام برسون و حسابی کیف کن بیخیال گرما 

سلام ساحل جان ممنونم عزیزم خوبیم شکر خودت خوبی نمیدونم والا فقط گفت چنتا ریز کوچیک تو سمت راست بودش

محیا ببخشید وقتی دفع میشن به چشم میبینی ؟ اگه آبکی و رگ مانند حالت لخته خون هستن رو میتونی فرصت رو کنار بزاری از طریق ورزش و فعالیت روزانه تغذیه مقوی که غلات کامل داشته باشه مصرف حداقل یکماه روزانه کلم بروکلی اسفناج  جوشونده سبزیجات مفید مثل سیر ، آویشن ، گل محمدی بابونه و.. حل کنی اما اگه نه فیبری هستن حالت گوشتی هستن اینا رو باید با نظر پزشکت فرصت رو عوض کنی نباید قطع کنی مثلا من خودم کیست هام با قرص لویتود اگه اشتباه ننوشته باشم حل شد زمان مجردی البته 

بعضی گیاه ها هم هستن که واقعا درمانن مثل جوشونده پیاز زرد منتها نه در زمان پریود قبل و بعدش 

سلام استارتر معنای امضاتون چیه؟قشنگه بچه دار شدید اون ساعت یعنی؟

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ من استارترم منتها کاربریم عوض شده 🙉💘🙉💘🙉💘🙉 مرسییییییییی مهربونم چقدر خوشحال شدم از توجهت و یادآوری قشنگت بله عزیزم من یه مدت بود که دلم بچه میخواست اما همسرم موافق نبود و این خواسته عقب افتاد تا اینکه اون تاریخ قطعی فهمیدیم که باردارم 😘

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ من استارترم منتها کاربریم عوض شده 🙉💘🙉💘🙉💘🙉 مرسیییی ...

عه به سلامتی 🤩🫂

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که خریداتون واسه ۱۳ صفر خیر و پر از برکت و اجابت خواسته هاتون باشه انشالله 🫶🏻🫀✨منم خریدم منتها هرچیزی که قسمت شد رو برداشتم 😂🙉قربون خدا برم که بهترین لیست رو واسم چید و ردیف کرد 

یه جاکلیدی  نارنجی رنگ واسه کلید خونه روستا و ماشین آیندم خریدم 😃♥️یه ست سه تایی گل سر آفتابگردونی اینو به نیابت مجنونی حامد خریدم چون اون می‌دونه من عاشق گل آفتابگردونم 😂 استفاده کنم ببینم یادشه 

واسه فسقلیا هرچقدر فکر کردم نمی‌دونستم چی بخرم که اولین و بزرگترین آرزوم باشه واسشون به جاش سیب خریدم 😂به نیت سلامتی گذاشتم جلو دست مهمون تاکید هم کردم که با حس خوب  بخورید و بیاشامید 🫂دیگه پناه برخدا 

.. من دو روز پیش غروب برگشتم خونمون لحظه ای که برگشتم خونمون اصلا انتظار نداشتم همسایه هامون منتظرم باشن🥺🥲🥹مخصوصااااا اون پسر گوگولی خارجیه که گفتم چون اون هر شش ماه به شش ماه اینجاست همه ساختمون دوسش دارن وقتی نیست انگار که داداش واقعی مون دوره و سفر رفته ✨🥺

دیروز که برگشتم نیم یا چهل دقیقه نگذشته بود که زنگ خونه رو زد با پلاستیک خرید اومده بود خونمون داخل اون پلاستیک نوتلا شکلات شیرین مغز دار بیسکوییت شکری قهوه آبمیوه کمپوت آناناس و ماهی و میوه  انجیر و شلیل و آلو قندی بود من با جزئیات میگم که بدونین هر کدوم اینا رو با چه حسی چیدم و گذاشتم سر جاشون 🥹🫀 چون می‌گفت میدونستم غیر اینا بیارم قبول نمی‌کنین 

منو حامد چون انگار که بچه خودمون اومده خونمون هرکاری کرد اصلا نه نیاوردیم و غر نزدیم 😂🤣 یه چیز بد 🍶حامد داشت که برداشت برد ✨🍻

.. بعد اون  غروب و شب دوتا دیگه از همسایه هامون اومدن البته ما از اونا شبیه سایرین چیزی قبول نکردیم 

من دیروز جز بهترین روزای زندگیم بود 

یه حس خوبیه وقتی نیستی فکر نمیکنی منتظرتن بعد برمیگردی میان حتی اگه واسه رفع تکلیف و.. باشه مهم نیست خداروشکر میکنم 💕😍

کلی کار نکرده و خونه ترکیده دارم تموما در اختیار فسقلیام چون برسم بهشون هنر کردم 😂الان دست تنهام میرم آب بخورم توهم میزنم نکنه غلط زدن کجکی افتادن یا نکنه یه چیزی بخوان و.. 🙈🙈

امیدوارم این روزاتون با عشق و سلامتی بیشتر و بهتر کنار  عزیزانتون بگذره 🧿🫀 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🧿🫀

آهان  اون دوتا همسایه دیگه مون هم بمب انرژی و حس خوب به من بودن 😂 یکی شون گفت ساحل جان ماشاالله امروز برگشتی باوجود مهمون خونه تون تمیز و وسایل پذیرایی به راهه من که اینارو انجام نداده بودم هنر مادر شوهرم بود ولی کنار حامد خوب بود چسبید چون من اصلا به روی خودم نیاوردم 😂که کار کیه✨❤️بعدا برم خونه مادر شوهرم ازش تشکر میکنم و ماچش میکنم ✨❤️

اون خانوم دیگه هم برگشت گفت که  آقا حامد رو می‌دیدم میومد سر میزد می‌رفت دوباره اما شما که برگشتین انگار خونه تون جون گرفته 😂🤣😂🤣😂 واییییییییییی قلبممممممممم خداشاهده انقد خوشحال شدم اون لحظه که خودش فهمید با آب و تاب تکرار میکرد حامد هم می‌گفت بله 😐بلههههه 🫠🤐😤 ساحل نباشه ما لنگیم الان بچه ها هم هستن واقعا همینه که شما میگی 💆🏻‍♂️🫡🧘🏻‍♂️

🧎🏻‍♂️🌹🫀

خلاصه که من دیروز همه چی رو از یاد بردم و به سایر نقاط زندگیم چسبیدم 🥇🥰 ببخشید اگه نبودم 💕🫠

سلاممممم مرسییییییییی من اکثر اینارو انجام میدم فاطمه جون 💘دقیقا حال آدم بستگی به لطف هاییه که خودش ...

سلام قشنگم 

چند وقتیه که باشگاه نمیرم بخاطر پام 

ارتباطاتم کم شده 

کلا آدم زود جوشی هم نیستم 🤕که فوری با کسی گرم بگیرم. 🤦‍♀️😑

دیروز عصر 

از خونه زدم بیرون با وجود گرمیه  هوا 

گفتم بیخیال گرما 

یهو تو مسیر دیدم یکی از اقوام داره تو یه مسیر خلوت پیاده روی میکنه 😀😀😀

شمارش رو گرفتم 

گفتم هر موقع اومدی تک بزن منم بیام 

حس خیلی خوبی داشت 

واقعا باید برای لحظات خوب برنامه ریزی کرد و وقت گذاشت 

راستش زیاد اهل کتاب خوندن نیستم 

شوهرم کلی کتاب داره ولی من حوصله ندارم بخونم 😀

ان شاء الله یه کوچولو 🤏برنامه ریزی کنم برای آینده 😇

یا خدا؛ خودت کمکم کن😂🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که خریداتون واسه ۱۳ صفر خیر و پر از ...

ساحلی❣️🤗 

ان شاء الله خرید 13 تو هم پر خیر و بر کت باشه 

و به آرزوهای قشنگت برسی 🤲💖🥰

خداروشکر بخاطر روز عالی و اطرافیان عالی ترت 😍

مهم فندوق کوچولو ها هستن 

کار خونه بالاخره انجام میشه 

بیشتر به خودت و بچه ها برس 

اونا مامان قوی میخوان 💪

راستی مامانت پیشته؟ 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
آهان اون دوتا همسایه دیگه مون هم بمب انرژی و حس خوب به من بودن 😂 یکی شون گفت ساحل جان ماشاالله امر ...

ای جونم 😍

همسایه خوب از نعمت های بزرگ خداست 🥰

دست مادر شوهرت درد نکنه 🥰

راست میگفته بنده خدا 

زن چراغ خونه اس 

خداروشکر که آقا حامد با بلهههه جواب می‌داده 😂

حالا شوهر من بود 

یه جوری به طرف ثابت می‌کرد 

که نه بدون خانم هم زندگی در جریانه 🤣🤣🤣

کربلا که بودم 

کشمش پلو با گوشت بره پخته بود

با نوشابه 

عکسشو برام فرستاده بود 

میگفت نیستی زندگی ما اینجوری در جریانه 😔

😂😂😂😂