2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105180 بازدید | 14885 پست
😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹

😘😍💖💖💖💖

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ♥️

ممنون عزیزم 🙏😘💖

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍😍😍😍انشالله که نتیجه خوبی رو داشته باشه واست عزیزم حتماااا تاثیرش چندین برابره چون ماهم همراهت ه ...

انشالله قشنگم، مرسی عزیزززم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلآآآم‍ــ🥹❤️امیدوارم حالتون خوب باشه خوشحالم دوباره اومدم تو جمعتون مرسی تگم کردین 😻🙌🏻

سلام‌عزیزم، همش‌میخواستم‌تگت‌کنم نمیشد، دیگه امروز موفق شدم🦋

🌱  •بیست روش برای اینکه همیشه خوشحال باشید : 1- اجتماعی باشید. 2- مثبت فکر کنید. ...

عالی... من مورد ۳ و ۹ رو خیلی اوکی هستم‌باهاش

[QUOTE=320004658]سللاااام عزیزدلمم،چ خبر خوبی.سرحال شدمااااا😍😍💞💞💞💖💖🫀🫀🫀 ای جووونم، عزیز خال ...

ارهههه، فک‌کن با هم‌میرفتیم پیشش، ولی من‌قول نمیدادم‌ک‌ نچلونم‌هلن‌کوچولو رو🤪😂😂😂

شکر گذاری سامیه امروز1402/۰۹/۱۶ خدایا شکرت که روزم را با حال خوب شروع کردم خدایا شکرت که خانواده د ...

خدایا شکرت که سرپناهی واسه زندگی داریم...نکته خوبی بود👌👌👌👌

سلاممممم خانوم گل خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ♥️

مرسی عزیزم منم خوشحالم که دوباره اومدم پیشتون🧸💖

‏اگه یاد بگیریم که موفقیت بقیه چیزی از ما کم نمیکنه، دنیا جای بهتری میشه.افکار خوب داشته باش حرف های خوب بزن به دیگران خوبی کن همه چیز برمیگرده به خودت✨🤗🤍✨
سلام‌عزیزم، همش‌میخواستم‌تگت‌کنم نمیشد، دیگه امروز موفق شدم🦋

مرسی آزگل جونی😽

‏اگه یاد بگیریم که موفقیت بقیه چیزی از ما کم نمیکنه، دنیا جای بهتری میشه.افکار خوب داشته باش حرف های خوب بزن به دیگران خوبی کن همه چیز برمیگرده به خودت✨🤗🤍✨
خواهش میکنمممم گل من مگه میشه نظر ندم واسه فسقلیا من خاله شونم 😂🙉 انشالله که بهترین نتیجه رو ببین ...

صد البته ک‌خالشونو عشقم😃😍، خدایی منم کلی ذوق میکنم چون فسقلای من‌خاله ندارن طفلکیا...البته دخترخالم هس، جای خالشونه

شکر گذاری سامیه امروز1402/۰۹/۱۶ خدایا شکرت که روزم را با حال خوب شروع کردم خدایا شکرت که خانواده د ...

خدایا شکرت به مو میرسونی ولی پاره نمیکنی❤️خدایا شکرت منو با چالش های مختلف زندگی روبه رو می‌کنی تا قوی تر بشم و قدم های محکم تر و مطمئن تری بردارم❤️خدایا شکرت که همیشه هستی برام ولی من...

بهترین هارو برای هممون رقم بزن یکتا🥲✨❤️

خواهش گلم، ببخش من‌اسم‌مستعارتونو یادم رفته؟ چی صداتون‌میکردیم ؟؟؟

گلی صدام میزدین 🥰

2810